Дори в детските приказки може да се срещне идеята за

...
Дори в детските приказки може да се срещне идеята за
Коментари Харесай

Диетата на младостта и дълголетието

Дори в детските приказки може да се срещне концепцията за безконечната младост. На процедура обаче няма балсам срещу стареене и естественият развой е необратим. Правилното хранене и здравословният метод на живот ще разрешат на тялото да поддържа жизнеността си, като по този метод ще удължи младостта и отличното здраве.

Освен това ежедневното меню би трябвало да съдържа витамини С, Е, А, РР, Е и групата витамини В. Тези детайли са виновни за поддържането на хубостта и здравето на целия организъм.

1.       Продукти срещу стареене

Боровинка - има прелестен усет, ще предотврати болести на сърдечно -съдовата система и ще помогне за облекчение на функционалностите ѝ. Това от своя страна разрешава на тъканите на кожата да получат съответно хранене.

Авокадо - съдържа задоволително количество витамини. Наличието на потребни храни в диетата ви разрешава да се справите с измененията в организма, свързани с възрастта, и да премахнете тежките метали.

Чесънът има антиоксидантни, антисептични, антибактериални и антивирусни свойства. Морковите са натурален източник на витамин А, който спомага за запазването на хубостта на косата и кожата. Доматите са различен мощен окситоцин.

Редовната консумация на млечни артикули ще предотврати дефицита на витамин D. Кисело мляко, извара и сметана би трябвало да бъдат въведени в ежедневната диета.

Наличието на полиненаситени киселини в организма доста забавя процеса на стареене. За да ги попълните, се предлага наличието на мазни типове риба в менюто. Те включват сьомга, скумрия, сардина и херинга.

Редовната консумация на спанак доста ще усили производството на колаген. Този детайл е виновен за еластичността и стегнатостта на кожата. Също по този начин, продуктът е богат на витамин С, който оказва помощ да се поддържа здравето на цялото тяло.

Целината ви разрешава да поддържате положително здраве и да тонизирате тялото с помощта на достатъчното количество етерични масла в състава. Също по този начин менюто би трябвало да включва джинджифил, бразилски орехи, слънчогледови семки и мед.

Основата на дълголетието е освен пълноценна и уравновесена храна, само че и отвод от приложимост на алкохолни и тютюневи произведения. Също по този начин би трябвало да избягвате потреблението на огромни количества сол и захар, изкуствени мазнини, маргарин, кафе, газирани сладки питиета, бързи храни, салами.

Начинът на живот също има изключително въздействие върху здравословното положение и външния тип. Без умерена интензивност, позитивно отношение и смяна на неприятните привички, резултатът от уравновесеното хранене надали ще се види.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР