Дори още в ролята си на Хана Монтана тя е

...
Дори още в ролята си на Хана Монтана тя е
Коментари Харесай

Майли Сайръс: Първата ми целувка беше с момиче

Дори още в ролята си на Хана Монтана тя е била отворена към другия пол.
Майли Сайръс споделя за първата си връзка през живота, и то такава с момиче. Звездата споделя и по какъв начин това се е отразило на кариерата й.

Въпреки че в този момент е в хетеросексуална връзка, певицата се разпознава като част от LGBTQ+ обществото. Още от ранна възраст тя е почнала да опознава своята същина като първата й целувка е била с момиче още в междинното учебно заведение.

“Първата ми връзка беше с мацка” сподели Майли напълно свободно.

За изявление в подкаст тя споделя повече по тематиката. Не е разбирала първоначално самата себе си и се е борила с това като дребна. Така било до момента в който не имала първата си целувка и връзка с момиче.

По това време е била и звезда на Дисни като известната Хана Монтана и това не е било в стила на ролята й. Но тя не се тормозила да бъде първата детска актриса в промишлеността, която да съобщи, че поддържа всички свои гей другари.

Според нея, да бъде част от това общество е не постоянно обвързано единствено със сексуалността. Смята, че смисълът е повече вложен в това да откриеш и да обичаш себе си.

“Хората се влюбват в хора, не в пол” е нейното мнение по въпроса.

Днес тя е по отношение на Лиам, макар че се разпознава като пансексуална. Заедно с това тя се пробва да бъде образец на всички други хора, които се пробват да схванат себе си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР