Дори най-силният човек може да се почувства изтощен. Дори смелите

...
Дори най-силният човек може да се почувства изтощен. Дори смелите
Коментари Харесай

Дори най-силният човек се уморява да бъде силен и има нужда от почивка

Дори най-силният човек може да се почувства отпаднал. Дори смелите и издръжливите хора от време на време се уморяват да се грижат за другите. Дори те от време на време желаят да избягат единствено за малко от самостоятелния живот, който в миналото са избрали, от всички проблеми, които би трябвало да бъдат решени, от цялата работа, която би трябвало да бъде свършена.

Уморяват се другите да се уповават на тях от самото начало, до момента в който те самите нямат никого, на който да разчитат. Дори не са в положение да отговорят, че не могат да създадат нещо, тъй като целият свят чака от тях да го свърши. Околните чакат от тях постоянно да са добре.

Дори и най-силният човек се нуждае от обич и обвързаност. Никой не обича да се усеща уединен или отритнат. Понякога мощните хора въобще не желаят да бъдат герои. Понякога даже те стартират да се нуждаят от някой, който да ги " избави " или най-малко просто да бъде до тях. Те също по този начин се нуждаят от някой, който могат да нарекат собствен най-хубав другар или сътрудник. Някой, който ще им разкрие всички невероятни неща, които един същински предан човек може да направи.

Защото от време на време и най-силният човек се огъва под тежко задължение. И това нормално се случва, когато той не помни себе си, тъй като е трябвало да бъде мощен прекомерно дълго. Когато не може да се измъкне от леглото, тъй като тялото, сърцето и душата му са изпълнени с тежест. Когато всичко, което е построил, се разпада и в близост няма никой, който да му помогне.

Дори и най-силните хора от време на време имат потребност от отмора, имат потребност да дадат " кормилото " на другите за известно време. Те имат потребност да забавят темпото и да презаредят батериите си, с цел да не се изтощят дефинитивно и да се самоунищожат. Те би трябвало да се отворят за смяна и да оставят близките да вършат нещата вместо тях. Защото нямат свръхспособности. Те също са хора и имат потребност да го почувстват.

В последна сметка даже най-силният човек се уморява да бъде мощен, тъй като тази мощ не му е дадена по рождение. Той се е научил да бъде мощен, като се е сблъсквал с доста компликации и трудности, които е трябвало да преодолее самичък.

И даже му липсват тези времена, когато е бил просто човек, когато хората и събитията към момента не са го научили, че човек би трябвало да бъде мощен и да разчита единствено на себе си.

Източник: cluber.com.ua

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР