Дори Катето Евро в крайна сметка се предаде пред чара

...
Дори Катето Евро в крайна сметка се предаде пред чара
Коментари Харесай

Нещо горещо се случва в живота на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева

Дори Катето Евро в последна сметка се съобщи пред чара й
По всичко проличава, че Сашо Кадиев крои съществени проекти да се раздели с ергенския си живот и да премине в графата „ женени мъже “.

Във вторник новата му възлюбена – моделът Ивелина Чоева сподели годежен пръстен на безименния си пръст на дясната ръка. Няма да е чудно, в случай че артистът и тв водещ Сашо Кадиев й е предложил брак.

При все, че досега хубавицата не е оповестила публично, че е сгодена, прави усещане, че по всякакъв начин се пробва да притегли вниманието в обществените мрежи не толкоз върху себе си, колкото върху бижуто.

За да не бъде прекомерно транспарантен намекът, тя е разгласила роман за костюма, в който е облечена като в същото време показва пръстена.
За костюма Чоева споделя, че има специфична история. Докато била в Тел Авив си срязала крайници по време на бурна нощ и се наложило тя, Сашо Кадиев и Алекс Богданска да прекарат през целия ден в Спешното поделение. В един миг Алекс и Сашо оставили Ивелина Чоева дружно с Теодора Краева да хапват и се върнали с това синьо украшение.
Видели го в магазина на отсрещната улица и решили да я зарадват. В умозаключение Чоева споделя, че доста обича облекла с история и акцентира, че тази е тъкмо такава.

Припомняме, че компанията, чиито имена бяха упоменати нагоре, бяха дружно в Тел Авив през месец май.
Странното е, че дребното мнения на описа, са свързани с дрехата и очевидно на никого не е направил усещане пръстенът.

Предполагаемата причина за липса на мнения по отношение на бижуто е, че никой не се е сетил да прегледа идващите два фотоса, оповестени от Чоева. Именно те са забавните. На тях ясно проличава, че камъкът е с много добър размер, което идва да рече, че Сашо Кадиев е развързал кесията.

Предвид обстоятелството, че на старите фотоси на Чоева не се вижда това украшение, се допуска, че е нов. Споделените от нея фрагменти, са от първокласен ресторант в Мадрид. В случай, че това в действителност е годежен пръстен, то тогава предлагането за брак евентуално е било направено напълно скоро и то във въпросния мадридски ресторант.

Припомняме, че на 30 август, Сашо Кадиев чукна 39 години – възраст, на която доста мъже са положили подписите си под брачното удостоверение. Ивелина е с 15 години по-млада, само че пък за сметка на това е луда по него. В този ред на мисли надали би отказала брак, в случай че й предложи или пък й е предложил.

Актьорът и тв водещ по този начин и не се реши да предложи брак на майката на щерка си – Таня Тончева. Той живя с нея години наред, само че не реши на такава стъпка. Въпреки раздялата им Таня и Катето Евро съумяха да запазят положителните връзки между тях. дълго време Сашо Кадиев все повтаряше, че подписът не е най-важното нещо.
Изглежда обаче срещата му с Ивелина Чоева е трансформирала визиите му. Освен това той неведнъж акцентира, че тя е любовта на живота му.

Тя на собствен ред също засвидетелства мощни усеща, приемайки щерка му съвсем като свое дете и поддържайки положителни връзки с някогашната на Сашо Кадиев – Таня.
Дори Катето Евро, която дълго време отхвърляше да я одобри, в последна сметка се съобщи пред чара й и благослови връзката им.
Не е изключено с изключение на с годеж, скоро Сашо Кадиев да зарадва майка си с новината за внуче номер две.
Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР