Дори и за най-големити романтици напрежението покрай празника на Св.

...
Дори и за най-големити романтици напрежението покрай празника на Св.
Коментари Харесай

Идеи за Св. Валентин за влюбени с ограничен бюджет

Дори и за най-големити романтици напрежението около празника на Св. Валентин им идва малко допълнително. Колкото и да обичаме обичания човек и любовта да е най-хубавият подарък, въпреки всичко ще би трябвало да се направи нещо за празника. 

Официалната статистика на Съединени американски щати демонстрира, че американецът е похарчил приблизително 93,14 $ за обичания човек. Най-популярни са били вечерите в ресторант и бижута. Но не е наложително празникът да бъде в тежест на месечния бюджет. Ето някои сладки хрумвания, с които ще впечатлите обичания човек и ще ви останат пари и за по-смислени неща. Вижте ги в канала във vbox7

Вечеря у дома

Домът дава подобен уют, какъвто никой ресторант не може да даде. А това сигурно смъква разноските за празника доста. Може да си украсите със свещи или тематични балони, лампички за повече романтика. Съобразете менюто с персоналните си желания, даже и да става въпрос за поръчка на бургери. Нека празникът е по ваш усет и неповторим.
               

A post shared by (@couple) on Jan 6, 2020 at 6:00am PST

Машина на времето

Направете възстановка на някои от обичаните си срещи. Ако помните първата си такава, отидете на същото място, хапнете същото, спомнете си за времето тогава и говорете за страстите, които са ви обземали тогава.
               

A post shared by (@couple) on Feb 3, 2020 at 6:08am PST

Закуска в леглото

Да, факт е, звучи клиширано, само че по тази причина са отговорни всички сантиментални филми. Правили ли сте го в миналото? Най-вероятно не. Поглезете се на сутринта след Св. Валентин - така и така е събота, а по този начин ще удължите празника.
               

A post shared by (@vaness_rubi) on Feb 14, 2019 at 7:14am PST

Направете колаж от фотоси

Ето един мотив най-сетне да извадите на хартия обичаните си селфита с обичания човек и да заемат почтено място в дома, който населявате. 
               

A post shared by (@aleex.bry) on Feb 14, 2019 at 4:30am PST

Св. Валентин на другия ден

Денят след празника към този момент ситуацията по заведенията се е успокоило, цените още веднъж са естествени, а всички тематични цветя и дарове са понижени. А и е събота. Просто празнувайте празника на любовта на другия ден.
               

A post shared by (@alix_dmx) on Feb 2, 2020 at 10:13am PST

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР