Дори и вчера коалицията показа истинското си лице. Преди антикорупционния

...
Дори и вчера коалицията показа истинското си лице. Преди антикорупционния
Коментари Харесай

ДПС: Вчера не се говореше за политики, не се говореше за държавно управление

" Дори и през вчерашния ден обединението сподели същинското си лице. Преди антикорупционния закон, одобриха правила за КПКОНПИ и то за един избран човек, който има комунистическо минало. От Движение за права и свободи ни е боязън и би трябвало и българските жители да ги е боязън, когато хора като Бойко Рашков, остарял комунистически динозавър, могат да заемат сходни позиции. Страх ни е, само че декларирам най-отговорно, че Движение за права и свободи постоянно мисли за националния блян и за националната идея ", това разяснява през днешния ден пред Нова тв депутатът от Движение за права и свободи Джейхан Ибрямов по отношение на договарянията за държавно управление и назначението на Бойко Рашков за ръководител на КПКОНПИ.

" Никой не приказва за инфлацията, за обществените неравенства, за това че след няколко месеца настава зимата и ще има проблеми с газа, евентуално и с горивата. Разговорът с президента сподели същността на по този начин наречената управническа коалиция. Те нямат идеологически разлики, тъй като нямат идеология. Там са, с цел да удовлетворят себе си, не поради страната, по тази причина призоваваме президентът час по-скоро да дефинира избори. Демокрацията освен е разрушена, тя я няма. Корнелия Нинова би трябвало да върне мандата ", сподели още той.

" Вчера не се говореше за политики, не се говореше за държавно ръководство. Ние от Движение за права и свободи приказваме по какъв начин да бъдат преодолени проблемите и мисля, че сме потвърдили нашата поредност в Народното събрание със законопроектите, които сме внесли. Верният ход е час по-скоро да се отиде към предварителни избори, българският народ да каже тежката си дума и да се сформира кабинет, който ще бъде в интерес на страната и на хората. Зимата чука на вратата, а ние нямаме предвидимост по повод доставките на газа. Хората нямат сигурност, а следва сериозна рецесия. Всичко това се случва на фона на едни безумни договаряния, кой къде да бъде настанен на власт. Моралът изисква оставка да хвърлят всички народни представители, които вземат участие в този фарс. Да бъдат по този начин положителни да върнат мандата и президентът да назначи предварителни избори ", добави Ибрямов. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР