Есил Дюран избягва да публикува снимки на сина си, но

...
Есил Дюран избягва да публикува снимки на сина си, но
Коментари Харесай

Есил Дюран събра погледите на бала на сина си: Вижте как се появи

Есил Дюран заобикаля да разгласява фотоси на сина си, само че този път не съумя да скрие възхищението си и гордостта си:

" Надяваме се, че сме отгледали и възпитали положително момче, което ще реализира всичко с лекост познание, труд, любознание, почитание и обич! Майките основават мъжете, които дамите ще обичат. Нито за момент не не помня това, уповавам се някой ден да ми благодарят. На добър час, Харис! Бъди благополучен, убеден, ухилен и сполучлив по пътя! ", написа гласовитата изпълнителка в Instagram.

Хрис бе заложил на костюм в екрю, а майка му блестеше до него и в случай че не е познато лице, близките биха помислили, че е негова дама,  а не майка. Тя бе избрала модерния за сезона цикламен цвят за празника.

Фолкзвездата е щастлива и задоволена в персонален проект. Радва се на обичта на своя брачен партньор - композиторът Борис Павлов, а като най-голямото си достижение дефинира това, че е отгледала едно прелестно момче. " Вече вижда резултатите и това ме кара да хвърча, да се усещам толкоз задоволена – аз и татко му ", признава тя.

" Искам да премине през доста работи, да работи физически труд, навсякъде… “ – мечтае гордата майка.

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР