Дори и в най-тежките времена могат да се намерят хубави

...
Дори и в най-тежките времена могат да се намерят хубави
Коментари Харесай

Диляна Попова с необичайна торта за ЧРД на Асен Блатечки - slava.bg

Дори и в най-тежките времена могат да се намерят хубави мотиви, които да внесат доза наслада в тягостното всекидневие. Всъщност, точно в сходни сложни моменти на човек са му нужни повече позитивни прекарвания, даващи му аргументи да се усмихне и подсилващи вярата му, че предстоят и по-добри дни.

А рождените дни, изключително когато са прекарани в компанията на най-близките хора, са от този вид положителни събития, които са чудесна причина за празнуване, без значение от обстановката. През миналия уикенд - на 22 март, Асен Блатечки имаше съображение за забава, тъй като навърши 49 години, написа Dir.bg.

Роденият в София артист, прочут на публиката с множеството си функции в разнообразни продукции както на дребния, по този начин и на огромния екран, посрещна персоналния си празник дружно с Диляна Попова и техния наследник Борил. И въпреки да Асен да не е толкоз деен в обществените мрежи и рядко да разгласява в тях, неговата половинка реши да означи хубавия случай, споделяйки с почитателите си в Инстаграм няколко мига от специфичната вечер, която, несъмнено, прекараха вкъщи.

Красивата брюнетка сподели и ексцентричната "торта ", която е приготвила за звездата от новата българска лента "Останалото е пепел ", в която двамата си партнират. Вместо да му сервира обичайното и добре познато сладко произведение обаче, тя реши да му направи по-различна и здравословна "версия " на десерта - плодова салата от резени киви, ягоди и ябълки. Манекенката не пропусна да постави сред плодовете и запалена свещичка, която рожденика да духне, откакто си намисли благопожелание.

Като история в уеб страницата за фотосподеляне тя качи кадър, на който носещият маска на разположение Асен е качил своя правоприемник върху раменете си и двамата театралничат пред необикновената торта.

"Рожденик на хранителен режим ", гласи посланието към фрагмента, към което Попова е добавила смеещо се емоджи и сърце.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР