Дори и цял живот да ти се носи слава на

...
Дори и цял живот да ти се носи слава на
Коментари Харесай

Как Джордж Клуни стана мъж под чехъл

Дори и цялостен живот да ти се носи популярност на мачо и коцкар, в един миг решаваш да се ожениш. И всичко се трансформира. Така се случи с Джордж Клуни. Надали до неотдавна щяхме да повярваме, че една жена ще успее дотолкоз да му стъпи на врата, че да го накара да се раздели с обичания си мотор.

Но ето, Aмал Клуни е способна на доста повече, в сравнение с допускаме . И в случай че не ни е прелестно да назоваваме Джордж Клюни мъж под чехъл, можем просто да заключим, че го е направил от обич.

 Снимка 387656

През лятото артистът претърпя лек случай с двуколесното возило и остана няколко дни в болница. Тази преживелица по този начин е изплашила Амал, че (след дълго увещаване и евентуално не без няколко скандала) тя съумя да убеди брачна половинка си да се раздели с най-голямата си пристрастеност .

Джордж Клуни ще подари един от моторите си на собствен другар и неговата благотворителна организация. Мощната машина е Harley Davidson , модел Dresser Touring Ultra Limited FLHTK от предходната година и си е чисто нов - единствено на 25 благи.

 Снимка 387657

Е, артистът очевидно няма да има шанса да му се порадва същински, само че всичко е в името на любовта. А в обявата в eBay има допълнение, че след случая в Италия Амал е споделила на Джордж, че завършва с моторите - " за негово положително ".

 Джордж Клуни претърпя случай
Джордж Клуни претърпя случай

Как се усеща артистът

Все отново, няма да бъде единствено за негово положително, тъй като сумата от най-малко 25 хиляди $ , която се желае за мотора, ще отиде за добра идея. А в бонус има и подпис от Клуни върху резервоара.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР