Дори и Цветанов да си отиде, ще дойде друг Цветанов.

...
Дори и Цветанов да си отиде, ще дойде друг Цветанов.
Коментари Харесай

Цветанов си отива, но ще дойде друг, притеснени в БСП

Дори и Цветанов да си отиде, ще пристигна различен Цветанов. Главата и мозъкът на този модел е Борисов. Това разяснява на брифинг водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг в централата на партията.

Единственото, което може и би трябвало да се направи, с цел да се смени модела, е да се проведат предварителни избори. Докато Борисов ръководи страната, няма по какъв начин да бъде нещо променено, разяснява Нинова и напомни, че от първите случаи с жилища на Цветанов не е последвало нищо, от жилището на Горанов, Суджукгейт, оградата и Хасковогейт и всичко останало, което от Българска социалистическа партия са показвали пред обществото - също нищо.

" Борисов реже една глава, идва различен човек, а моделът продължава- самият Борисов е главата на този модел ", съобщи Нинова. Тя добави, базирайки се на думите на Борисов, че основал партията си да се бори с корупцията, а се оказало, че корупцията е пребори партията.

Цяла България се занимава с това каква ще бъде ориста на Цветан Цветанов, недоволна е още Нинова. Тя акцентира, че апартамент гейт е следствието, а не повода, основата на казуса.

А казусът е в модела на ръководство, построен през тези 10 години. Модел, в който всички държавни управления на Борисов одобряват лобистки закони, изясни Нинова и напомни, че по време на Борисов - 2 от Българска социалистическа партия са създали лист с всички 26 лобистки закони, които са признати. И в този момент имат желание да създадат подобен лист, само че този път за Борисов - 3.

Освен с лобизъм, по думите на социалистката, другият дирек на модела е политическия рекет на бизнеса, който им дава пари, жилища, коли.

Докато свадите се вихрят, хората имат действителни проблеми, недоволства още Нинова.

Българска социалистическа партия няма да се върне в Народното събрание за гласуването на оставката на Цецка Цачева, каквато е процедурата, стана ясно от думите на Корнелия Нинова. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР