Дори и да не вярвате много-много на гадатели, които четат“

...
Дори и да не вярвате много-много на гадатели, които четат“
Коментари Харесай

Само 3% от хората я притежават: Ето колко страхотно е да имате „Х“ върху дланта си

Дори и да не вярвате много-много на гадатели, които „ четат “ ориста ни по линиите на ръката, несъмнено въпреки всичко сте се вглеждали в знаците, които тези линии образуват. Много от нас имат върху дланта си писмен знак „ М “ и неведнъж сме писали, какво значи това.

Оказва се, обаче, че различен знак се среща доста по-рядко, едвам у 3% от хората по света, и вещае в действителност забавни неща. Става дума за буквата Х върху дланта.

Откъде идва символиката?

Гадателите употребяват разнообразни способи за прогнозиране на бъдещето. Един от тях е така наречен хиромантия, т.е. четенето на дланта.

Хиромантията е антично изкуство. Линиите на дланите могат да опишат доста за индивида – от биографията до кариерата и даже любовния му живот.

История на хиромантията.

Александър Велики също обичал хиромантията. Тази област на знание го интересувала толкова доста, че даже интерпретирал линиите на личните си длани.

Смята се, че за първи път този способ на прогнозиране е изобретен в Индия от Махариши Валмики. Той написал книга за хиромантията, която по-късно се популяризирала по целия свят.

Тайната на величието на Александър.

Александър координирал всичките си проекти и дейности с линиите на дланите си. Според легендата никой различен не е имал такива линии и извивки, както него, макар че не е допустимо да се ревизира това.

Но най-страхотният знак на дланта е буквата X.

Казват, че на дланта на Александър имало буквата X, което го прави толкоз неповторим.

Също по този начин се споделя, че сходен присъщ модел се среща единствено в 3% от международното население.

Научни проучвания.

Московският институт СТИ провел проучване на мистериозната буква X и нейното влияние върху ориста на индивида.

След като са изследвали доста такива случаи, откривателите стигнали до заключението, че буквата X се намира на дланите на водачи с неповторими качества, които ги вършат изключение сред мнозинството.

Известни притежатели на буквата Х.

Сред носителите на буквата X са такива персони като гръцкия император Александър Велики, американския президент Авраам Линкълн и даже Сталин.

Интелектуално предимство.

Смята се, че хората с буквата Х са най-интелигентните, имат извънреден разум, несравними лидерски качества и благосъстояние от познания. Те знаят по какъв начин да простят, само че в никакъв случай не не помнят нищо.

Сила и власт.

Обикновено тези хора получават доста власт в ръцете си. Те постоянно са щастливи и могат да се приспособят към всевъзможни условия. Като цяло, те са неповторими!

Вярвате ли в хиромантията? Споделете тази публикация с тези, които имат вяра!


Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР