Дори аз се чувствам безумно в тази ситуация.Това призна съпредседателят

...
Дори аз се чувствам безумно в тази ситуация.Това призна съпредседателят
Коментари Харесай

Кирил Петков: Дори аз се чувствам безумно в тази ситуация

" Дори аз се усещам безумно в тази обстановка ".

Това призна съпредседателят на " Продължаваме промяната " и някогашен министър председател Кирил Петков, който не скри, че даже неговите нерви не устоят след следващото крушение в Народното събрание с проваления избор на началник на депутатите. 

" Първата стъпка, която Политическа партия направи е, че си отдръпна своя претендент. Втората стъпка е, че гласувахме интензивно за претендент от друга партия. Това значи, че единственият метод оттук насетне да се преодолее тази рецесия, е да се последват тези две стъпки.

 

 

ГЕРБ направи първата стъпка в това, че си отдръпна техния претендент.
Сега би трябвало да създадат и втората стъпка – да гласоподават за претендент, който има късмет да събере болшинство. Надявам се, че в случай че всички партии следват тези два похвата и аз по тази причина през вчерашния ден приканих всеки да си избере претендент, който мисли, че е логичен, че може да бъде почитан от целия парламент, въпреки и от друга политическа мощ “, съобщи той.

Трябва да излезем от тези тесни партийни рамки, с цел да минем в идващото равнище на решение на проблемите, добави Петков.

" Вчера, това което аз видях, е че на хората им омръзна да наблюдават и да слушат кой каква партийна номинация подкрепя-не поддържа. Имаме толкоз проблеми за решение, че и аз към този момент се усещам безумно, че продължаваме в тази полемика. Нека се следват двата пътя, прикани Петков.

" Първата е да се отдръпна кандидатурата. Второто е да се намерения кой от другите политически партии може да бъде подсилен “.

" Готови сме да приказваме с всеки в Народното събрание, само че в коридорите на тази постройка. Така Петков отговори на въпрос на публицисти дали би приказвал с Бойко Борисов.

" Ние подехме водачеството в това – оттегляйки претендент на първата и на втората политическа мощ, даде опция това тяснополитическо мислене да се излезе от него.

 

" Ние по тази причина призовахме през днешния ден да се гласоподава за претендент, който мислим всички, че е добър. Аз персонално имам вяра, че и в Демократична България има доста почтени хора, ние подкрепихме Вигенин, тъй че има хора в този парламент.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР