Дори акциите на вицепремиера Валери Симеонов, не стреснаха Ивайло Петев

...
Дори акциите на вицепремиера Валери Симеонов, не стреснаха Ивайло Петев
Коментари Харесай

Петев води булката на Слънчев бряг

Дори акциите на вицепремиера Валери Симеонов, не стреснаха Ивайло Петев да заведе фамилията си на почивка в Слънчев бряг. Футболният треньор се похвали, че води жена си на морето, научи HotArena.

Напук на обстоятелството, че е без тим и няма отбор, който да тренира от есента, Петев и Юлия отпътуваха на дълго чакана отмора. Треньорът водеше хърватския „ Динамо ” Загреб, само че откакто отборът не сподели мечтаните резултати, притежателите взеха решение да сменят треньора дни преди старта на новия сезон.

Преди това Ивайло Петев направи шеметна кариера като треньор на „ Лудогорец ” в интервала 2010–2013 година. Тогава отборът стигна до европейски шампионати и взе купища медали и оценки.

След триумфите с „ Лудогорец ”, Петев тренира две години националите, а по-късно се трансферира в „ Динамо ”, написа „ България през днешния ден ”. Но към днешна дата е свободен и се радва на почивка със фамилията си.

Най-доволни от непредвиденото освобождение на Петев от треньорския пост са околните му. Дори и по време на почивките той трябваше да договаря за нови играчи и да се готви за новия сезон.

Така нормално треньорските фамилии се принуждаваха да почиват сами. Сега обаче цялата фамилия на Петев е удовлетворена и умерено се изтяга на плажа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР