Дори ако човек знае как да направи добра шега, това

...
Дори ако човек знае как да направи добра шега, това
Коментари Харесай

Трудно е да разсмеете тези ЗОДИИ - те не разбират шегите ви

Дори в случай че човек знае по какъв начин да направи добра смешка, това не значи, че има възприятие за комизъм. На пръв взор в това няма нищо неприятно, защото хуморът е натурален афродизиак, който оказва помощ да спечелим сърцата на противоположния пол посредством забавни смешки.

Някои знаци на зодиака, обаче, въобще не ги схващат. Вижте кои са те:

Рак

Представителите на този знак са склонни да изпитват наставнически усеща към тези, с които те имат по-лични взаимоотношения. И, както знаете, родителите в по-голямата си част са съществени и не обичат да се смеят. Раците не схващат едно просто нещо: животът се състои освен от дребни и огромни нещастия, в които по формулировка няма нищо смешно. Има доста неща, които си заслужава да кажем, с цел да ни стане по-весело.

Скорпион

Това знак, който крие куп страсти и прекарвания. Родените под този знак са много сложни за схващане, защото те постоянно се крият надълбоко в себе си. Скорпионите слагат личната си сигурност и комфорт пред тази на своите близки. И да се смеят на това е неверно. Нещо повече, шегите на другите хора не им вдъхват убеденост.

Ако кажем, че при представителите на това съзвездие изцяло липсва възприятие за комизъм, ще излъжем. Но шегите им нормално са груби и попадат в категорията на черния комизъм. Не всеки го харесва, както знаете.

Козирог

Козирозите се раждат през зимата. Може би по тази причина са толкоз студени. Те не схващат шегите, постоянно остават съществени, даже прекомерно доста. Представителите на тази зодия не обичат да се отпускат и да се забавляват. В по-голямата част от времето си са заети с работа. Този модел на държание също се отразява на веселбата им.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР