Допълнително щастие и още повече любов никога не е излиша,

...
Допълнително щастие и още повече любов никога не е излиша,
Коментари Харесай

Тези 3 неща ще привлекат само щастие и любов в дома ви!

Допълнително благополучие и още повече обич в никакъв случай не е излиша, а можем да я поканим в дома си доста елементарно с няколко трика.

Много растения в дома.
 Кои зодии търсят фамилното благополучие? Кои зодии търсят фамилното благополучие?
Има хора, за които това да създадат свое семейство е от жизненоважно значение. Това постоянно може да има връзка с тяхната зодия, въпреки да...

Растенията постоянно придават повече прохлада и топлота в дома. Те могат да покачат вашите въодушевление и позитивна настройка и да ви донесат доста благополучие. Според изследвания, когато ги имаме в дома си доста по-лесно съумяваме да се концентрираме върху мислите си.

Разнообразието им е огромно, само че в случай че желаете да поканите шанса в дома си и да го отбраните от отрицателната сила, отглеждайте босилек. Лавандулата ще ви донесе успокоение, жасминът ще притегли обич и пари в живота ви, а орловите нокти ще подобрят интуицията ви.

Украсете със специфични камъни и минерали.
 Трикове, с които ще притеглим шанса на наша страна Трикове, с които ще притеглим шанса на наша страна
Съществуват някои антични вярвания, които са към момента настоящи – да вземем за пример намирането на пари на улицата, появяването на мравки в съня,...

Камъните също имат особено място в декорацията на дома, когато желаете да привлечете повече благополучие. В североизточната част на дома поставете тюркоаз, с цел да имате поддръжката на Вселената. В югоизточния ъгъл поставете цитрин, с цел да притегли благосъстояние. Аметист ще ускори духовната ви мощ, а розов кварц ще помогне за привличането на любовта.



Ароматни пръчици.

Ароматните пръчици са необятно употребявани в Изтока за лекарствени цели, както и за реализиране на повече естетика. Тамянът усъвършенства настроението и има благоприятен резултат върху нервната система.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР