Дони ван де Беек без никакво съмнение е един от

...
Дони ван де Беек без никакво съмнение е един от
Коментари Харесай

Най-нежеланият играч на „Олд Трафорд“ преговаря с испанци и друг английски клуб

Дони ван де Беек без никакво подозрение е един от най-неуспешните прехвърляния в новата историята на Манчестър Юнайтед, макар че преди две години дойде против €39 млн., че даже и попадна в разширения лист с номинации за „ Златната топка “, с помощта на изявите си за Аякс. Днес обаче той е в ролята на най-нежелания състезател на „ Олд Трафорд “ и по всичко проличава е време да потърси място, където качествата му ще бъдат по-високо ценени. Последните клюки го свързват с трансфер в Испания или в различен отбор от Висшата лига.

Спортният публицист Фабрицио Романо счита, че това са Валенсия и Кристъл Палас, като всеки от тях е подготвен да му предложи титулярно място до края на сезона.

Ралф Рангник въпреки всичко не би желал да прибързва с решението за 24-годишния плеймейкър и упорства прехвърлянето да бъде единствено краткотраен, а през лятото идващият непрекъснат управител на „ алените дяволи “ да реши дали да го употребява или не.

За в този момент ван де Беек влиза главно от аварийна пейка за по минута-две и въпреки видимо да има към този момент 50 мача за Юнайтед, то двата му гола и единствено двете му асистенции са изцяло обясними за този интервал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР