Дони и Нети прекарват лятната си почивка на плаж в

...
Дони и Нети прекарват лятната си почивка на плаж в
Коментари Харесай

Дони и Нети вече плажуват по бански

Дони и Нети прекарват лятната си отмора на плаж в Царево. Видно е, че артистът към този момент не е кожа и кости.

 

Семейството курортува дружно с щерка си Лилия и евентуално това е повода да се откажат от нудизма. Тримата събират загар на крайбрежни скали, а като им стане горещо се разхлаждат в морето.

 

Прави усещане, че Дони е позагладил косъм. И до момента в който той се гмурка самоуверено в дълбоките морски води, не може да се каже същото за половинката му Нети, която влизаше във водата с съоръжения на ръцете й, които да я пазят от поглъщане. Изпълнителката се бе погрижила да прибере косата си на висока опашка, с цел да я защищити от намокряне. Огромно стеснение й създаваше банският, който бе надянала. За сметка на това пък го бе съчетала със слънчеви очила.

 

За никого не е загадка, че предходни години двойката плажуваха, както майка ги е родила. След като обаче бяха щракнати от папараци, сложиха завършек на нудизма.

Дони с принуда бе надянал сини къси панталони, откакто бе щракнат единствено по достолепие преди време. Задължителен аксесоар за него са и зелените плавници, които му оказват помощ да плува като нимфа.

 

И въпреки към момента да е слаб, в този момент най-малко не наподобява като от Бухенвалд. Припомняме, че откакто преди години се възпламени по източните практики съумя да смъкна 35 кг. от тежестта си посредством недояждане. Когато замязя на вейка, стартира малко по малко да се зарежда с риба.

Инфо: Уикенд

Тагове: Дони Нети нудизъм плаж лято почивка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР