Доналд Тръмп с нови обвинения- този път за това, че

...
Доналд Тръмп с нови обвинения- този път за това, че
Коментари Харесай

Доналд Тръмп с нови обвинения- планирал да осуети загубата си на изборите през 2020 г.

Доналд Тръмп с нови обвинения- този път за това, че е възнамерявал да осуети загубата си на изборите през 2020 година Това е трето престъпно обвиняване против републиканеца за последните 4 месеца. Прокурорът по делото упорства за неотложен развой.

Тръмп , който още веднъж се бори за кандидатурата на Републиканската партия за изборите следващата година, отхвърли да е нарушавал закона и дефинира делото като „ неуместно “. Специалният прокурор Джак Смит , който водеше следствието съобщи, че желае неотложен развой против някогашния държавен глава.

Доналд Тръмп е упрекнат в скрит план за машинация на Съединените щати , скрит план за отнемане от изборни права и скрит план и опит за възпрепятстване на публично произвеждане. Обвинителният акт е публикуван от огромно жури от жители тук, в окръг Колумбия , и в него в детайли са изложени обвиняванията за закононарушения. Нападението против Капитолия на 6 януари 2021 година беше невиждано посягане против седалището на американската народна власт. То беше подхранвано от неистини, неистини от страна на обвинения, ориентирани към възпрепятстване на съществена функционалност на държавното управление на Съединени американски щати , а точно - процеса на събиране, броене и засвидетелствуване на резултатите от президентските избори в страната. “, показва специфичен прокурор Джак Смит .

Прокурорът акцентира, че лицето би трябвало да се смята за почтено до доказване на противното. Тръмп е свикан да се яви във федерален съд в окръг Колумбия на 3 август.

Това е трето дело против Тръмп за последните 4 месеца. Бившият държавен глава дава отговор пред съда още за нелегално задържане на класифицирани държавни бумаги и подправяне на документи за подкупване на актрисата Сторми Даниълс .
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР