Доналд Тръмп разполага с броени часове, за да плати гаранцията

...
Доналд Тръмп разполага с броени часове, за да плати гаранцията
Коментари Харесай

Тръмп разполага с броени часове да плати $454 млн. по дело за измама

Доналд Тръмп разполага с броени часове, с цел да заплати гаранцията за покриване на правосъдно решение за гражданска машинация в размер на, оповестява Ройтерс. В противоположен случай щатът Ню Йорк може да конфискува някои от неговите парцели.

Един от емблематичните парцели, с които някогашният президент на Съединени американски щати може да бъде заставен да се раздели е Тръмп Тауър.

Решението по делото беше вписано в Манхатън, където парцели на Тръмп като може да са в полезрението на основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс, демократ, който заведе гражданското дело през 2022 година

Джеймс също е уведомила окръг Уестчестър, северно от Ню Йорк, за правосъдното решение, стъпка към евентуално конфискуване на активи на Тръмп там като голф игрище и имение.

Поемането на контрола върху парцелите на Тръмп би сложило голям брой правни и логистични провокации за офиса на основния прокурор. Поставянето на запор върху тях, с цел да се подсигурява, че няма да бъдат продадени или трансферирани, и преследването на ликвидните активи на Тръмп би бил по-лесния вид.

Тръмп отхвърли да е направил нарушаване и назова случая политически стимулиран. Доналд Тръмп е упрекнат в четири обособени случая, като пледира почтен по всеки един от тях.
 Тръмп може да изплати 464 милиона по делото за машинация, само че не желае
Тръмп може да изплати 464 милиона по делото за машинация, само че не желае

След като юристите му оповестиха неговата неспособност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР