Доналд Тръмп пусна на пазара своя собствена марка обувки, ден

...
Доналд Тръмп пусна на пазара своя собствена марка обувки, ден
Коментари Харесай

Ден след присъдата за измама - Тръмп пусна линия златни кецове

Доналд Тръмп пусна на пазара своя лична марка обувки, ден откакто нюйоркски арбитър му наложи да заплати 354,9 млн. $ под формата на наказания за машинация.

" Отдавна желаех да го направя ", споделя някогашният президент на Съединени американски щати, до момента в който показва обувките на Sneaker Con във Филаделфия - събитие, което се назовава " Най-голямото ревю на маратонки на Земята ".

Той беше посрещнат с бурни освирквания, както и с овации, оповестява Associated Press.

Изданието също разяснява, че по време на представянето, в залата понякога се е носил аромат на марихуана.

Обувките - лъскави и златни с подробност от американското знаме откъм гърба - се продават с името Never Surrender High-Tops за 399 $.

Заедно с тях в нов уеб страница се продава и линията парфюми и одеколони на Тръмп Victory47.

В събота вечерта маратонките бяха оповестени за разпродадени.

Според уеб страницата е имало 1000 чифта, които са били разполагаем за закупуване.

Бившият президент продава и две версии на маратонките, които имат надписи " T " и " 45 " в профил, за 199 $.

Това не е първото бизнес начинание, което Тръмп афишира, откогато започва третата си акция за Белия дом през 2022 година

Миналата година той заяви, че е спечелил сред 100 000 и 1 млн. $ от серия цифрови карти за търговия, които го изобразяват посредством фотомонтаж в серия от карикатурни облици.

Той е издал и книги със фотоси от времето, когато е заемал президентския пост, както и писма, писани до него през годините.

Преди да се кандидатира, Тръмп оферираше всичко - от пържоли до водка, както и дружество, което наричаше Trump University, показва AP.

Той разказва маратонките като лимитирана серия от " същински колекционерски продукт ", който е " самоуверен, златен и корав, тъкмо като президента Тръмп ".

Обръщайки се към поддръжниците си за първи път след делото за машинация, любимецът за републиканската номинация съобщи пред хиляди поддръжници на избирателен протест, че решението е " опит за интервенция в изборите ".

Той направи голословното изказване, че съдията е част от лява интрига, целяща да му попречи да стане още веднъж президент, като добави, че " тези отвратителни злоупотреби с власт не са единствено офанзива против мен, а против всички американци ".

Тръмп повтори и мнението си, че провалянето му на изборите през 2020 година от Джо Байдън се дължи на изборни измами.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР