Доналд Тръмп продължава да е на страната на Владимир Путин

...
Доналд Тръмп продължава да е на страната на Владимир Путин
Коментари Харесай

Хейли: Тръмп е на страната на убиеца Путин

" Доналд Тръмп продължава да е на страната на Владимир Путин - човек, който убива политическите си съперници, държи американски публицисти за заложници и в никакъв случай не е крил желанието си да унищожи Америка ".


Това съобщи републиканският кандидат-президент Ники Хейли, откакто светът беше разтърсен от новината за гибелта на съветския отстъпник Алексей Навални, заяви US News.

Тръмп от години хвали Путин от време на време, като през 2022 година назова съветския водач " талант " поради решението му да нахлуе в прилежаща Украйна, разпалвайки война, която към момента бушува.

Много западни водачи упрекнаха Кремъл, че стои зад гибелта на Навални. Макар и да няма безапелационни доказателства в тази посока, изказванието звучи съответстващо, защото враговете на Путин постоянно умират при неразбираеми условия.

През уикенда Тръмп си навлече упреци от страна на западните водачи за изявлението си, че би насърчил Путин да нахлуе в държави-членки на НАТО, които не отделят задоволително средства за защита./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР