Доналд Тръмп предупреди, че следващите избори ще бъдат последният шанс

...
Доналд Тръмп предупреди, че следващите избори ще бъдат последният шанс
Коментари Харесай

Тръмп иска реванш: Изборите през 2024 г. са единственият ни шанс да спасим Америка

Доналд Тръмп предизвести, че идващите избори ще бъдат последният късмет за избавление на Америка, съобщи Агенция Франс Прес. Окрилен от политически и юридически насрещни ветрове, 76-годишният републиканец се обърна към няколкостотин поддръжници на протест в столицата на Южна Каролина Колумбия, откакто приказва пред деятели в Салем, Ню Хемпшир.

" Изборите през 2024 година са нашият единствен късмет да спасим страната си и се нуждаем от водач, който е подготвен да го направи още в първия ден ", съобщи Тръмп.

Събитията са възприети като опция за възкръсване на замиращата акция на фона на рецензиите към Тръмп, че не е направил никакви обществени изяви, откогато разгласи последната си кандидатура през ноември.

Но не се вижда смяна в посланията му, защото той стартира с опроверганите си изказвания за „ откраднати “ избори през 2020 година и повтори линията си от пренебрежителни прякори за политическите си противници.

" Има единствено един президент, който в миналото е отправял предизвикателство към целия естаблишмънт във Вашингтон, и с вашия глас следващата година ще го създадем още веднъж ", сподели той.

По време на обръщението си към партийните деятели в Салем той посочи достиженията си в региона на закона и реда, имиграцията и " възобновяване " на американската войска. Той даде обещание да избави страната от " унищожаването ѝ от егоистичния, коренен и подкупен политически естаблишмънт ".

" Сега съм по-ядосан и по-ангажиран, в сравнение с в миналото съм бил ", сподели Тръмп. " Нуждаем се от президент, който е подготвен да стартира работа още в първия ден ". /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР