Доналд Тръмп обмислял да издигне като кандидат-вицепрезидент по време на

...
Доналд Тръмп обмислял да издигне като кандидат-вицепрезидент по време на
Коментари Харесай

Тръмп искал да направи щерка си Иванка вицепрезидент

Доналд Тръмп обмислял да издигне като кандидат-вицепрезидент по време на изборите през 2016 година, се споделя в обява на „ Вашингтон пост “.
Позовавайки се на идната да излезе книга на някогашния зам.-шеф на акцията на Тръмп Рик Гейтс, " Wicked Game ", която ще бъде оповестена на 13 октомври, вестникът заяви, че по време на полемики по отношение на избора на кандидат-вицепрезидент тогавашният претендент за президент Тръмп споделил на група от топ помощници в акцията си: " Мисля, че би трябвало да е Иванка. като мой вицепрезидент? "
 Какво си споделиха Бойко Борисов и Иванка Тръмп (хипотези) Какво си споделиха Бойко Борисов и Иванка Тръмп (хипотези)
Една професорка, която има личен Институт, ми сподели през вчерашния ден, че на оная фотография от събранието на милиардерите Иванка Тръмп въобще не се...
" Тя е интелигентна, интелигентна е, красива е и хората биха я обичали! ", добавил той съгласно вестника.
Кандидатът за президент беше толкоз разпален по концепцията за Иванка като вицепрезидент и „ студен към други варианти, в това число възможния избор на тогавашния губернатор на Индиана Майк Пенс, че екипът му два пъти разиска концепцията “, написа „ Вашингтон пост “. Иванка споделила на татко си, че това не е добра концепция и Тръмп избрал Пенс, откакто тогавашният губернатор изнесе „ гневен и просторен монолог “ за някогашния президент Бил Клинтън и съперничката на Тръмп Хилари Клинтън през 2016 година на закуска.
От Си Ен Ен се обърнали към хората от акцията на Тръмп за коментар по отношение на обявата.
Иванка, която е старши консултант на татко си в Белия дом, е видна фигура по време на политическата кариера на татко си. Тя го показа, когато той разгласи президентската си акция през юни 2015 година и пламенно води акцията му за преизбиране.
 В Давос с Тръмп ще пътуват щерка му и неговият шурей В Давос с Тръмп ще пътуват щерка му и неговият шурей
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп уточни в сряда щерка си Иванка Тръмп и шурей си Джаред Кушнер в формалната делегация на Белия дом на Св...
На собствен ред Тръмп постоянно похвали това, което счита за, като през август допусна, че щерка му ще бъде по-добър претендент за Белия дом от сенатора от Калифорния Камала Харис, наричайки претендента за вицепрезидент на Демократическата партия „ некомпетентна “.
" Искам да видя и първата жена президент, само че не желая да виждам жена президент да влиза в тази позиция по метода, по който тя би го направила, и тя не е способена, не е способена ", сподели той по време на протест в Лондондери, Ню Хемпшир. „ Всички споделят:„ Искаме Иванка “. Не ви упреквам. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР