Доналд Тръмп направи изказване, провокиращо световните лидери, че би насърчил

...
Доналд Тръмп направи изказване, провокиращо световните лидери, че би насърчил
Коментари Харесай

Скринска: Тръмп ще ми стане симпатичен, ако обещае да реши конфликта на Русия и Украйна по пътя на дипломацията

Доналд Тръмп направи изявление, провокиращо международните водачи, че би насърчил Русия да нападне тези страни от НАТО, които не си заплащат сметките. 

Тръмп не би бил Тръмп, в случай че не приказва по този метод. Но въпреки всичко всеки би трябвало да внимава какви послания изпраща до своите сътрудници, тъй като те са част от една много по-комплексна интернационална конюнктура, в която се намираме. Според мен обаче изявлението му е по-скоро за скандал, който да му завоюва изборите. 

Това разяснява пред Нова тв предприемачът Георги Захариев.

Всички страни, които са членки на НАТО, би трябвало да си заплащат и който и да е президента на Съединени американски щати, би трябвало да съблюдава тази поддръжка и позиция, тъй че изявлението на Тръмп е по-скоро тирада, която цели гласоподаватели да притегли и най-вероятно реализира задачите си. Така че политическото говорене е разрешено в една политическа акция, само че въпреки всичко би трябвало да се внимава какво се приказва, тъй като това може да докара до съществени последствия, коментира Марияна Тренкова. 

В момента Америка е сложена в обстановка, в която огромен % от американците не желаят да се заделят повече средства за войната на Русия и Тръмп като екстравагантен политик употребява това за предизборна акция, само че в същото време той е доказвал, че е с друго бизнесмислене. Той каквото споделя, в действителност го мисли. Той в действителност счита, че би трябвало да бъдат защитавани тези хора, които си заплащат сметката. Това говорене ще му донесе позитиви в американското общество, коментира Таня Скринска.

На мен би ми станал приветлив, в случай че каже, че в случай че завоюва изборите, би се постарал спора сред Русия и Украйна да бъде преустановен, само че със средствата на дипломацията, а не на войната. Той има всички механизми за това, добави тя. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР