Доналд Тръмп лесно победи Ники Хейли в републиканското състезание в

...
Доналд Тръмп лесно победи Ники Хейли в републиканското състезание в
Коментари Харесай

Тръмп печели първичните избори за републиканците в Южна Каролина, побеждавайки Ники Хейли в родния й щат

Доналд Тръмп елементарно победи Ники Хейли в републиканското съревнование в Южна Каролина в събота, удължавайки победната си серия, до момента в който върви към трета поредна президентска номинация и реванш с президента демократ Джо Байдън.

Бившият президент беше необятно миропомазан да завоюва южния щат, макар множеството му престъпни обвинявания и статута на Хейли като родом от Южна Каролина, който завоюва два мандата като губернатор.

Голямата победа ще ускори апелите от съдружниците на Тръмп че Хейли, последният му останал кандидат, би трябвало да отпадне от конкуренцията. Но Хейли, която наподобява надмина упованията въз основа на изследвания на публичното мнение, още веднъж предизвикателно настоя, че ще се бори най-малко до Супер вторник на 5 март, когато републиканците в 15 щата и една територия на Съединени американски щати ще гласоподават.

Тръмп водеше с 59,9 % до 39,4%, марж от 20,5 процентни пункта, с към 92% от предстоящите гласове, съгласно Edison Research. Проучванията на публичното мнение в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР