Доналд Тръмп каза, че е предупредил съюзниците от НАТО, че

...
Доналд Тръмп каза, че е предупредил съюзниците от НАТО, че
Коментари Харесай

Тръмп казва, че Русия може да прави каквото иска на съюзниците от НАТО, които плащат твърде малко

Доналд Тръмп сподели, че е предизвестил съдружниците от НАТО, че ще насърчи Русия да прави „ каквото, по дяволите, желаят “, в случай че членовете на алианса не съумеят да отговорят на отбраната цели за разноските, наблягайки риска за военния пакт, в случай че той завоюва нов мандат в Белия дом.

Коментарите на Тръмп пристигнаха по време на избирателен протест преди първичните избори на републиканците в Южна Каролина този месец, което може да му помогне да подпечата номинацията на партията си за оборване на изборите през ноември против Джо Байдън.

Бившият американски президент, който от дълго време е критик на НАТО и който имаше топли връзки с съветския президент Владимир Путин, сподели на своите поддръжници, че „ НАТО беше разрушен, до момента в който аз не се появих “. Той сподели, че по време на мандата си на поста е упорствал пред европейските съдружници, че „ всички ще заплащат “.

Тръмп напомни, че един президент на страна-членка на НАТО го е попитал дали Съединени американски щати ще я защитят при положение на съветска офанзива.

„ Не бих ви защит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР