Доналд Тръмп, говорейки пред симпатизанти в Лас Вегас в събота

...
Доналд Тръмп, говорейки пред симпатизанти в Лас Вегас в събота
Коментари Харесай

Тръмп: Ще пратя на Тексас подкрепления да пазят границата, а не ограничителна заповед

Доналд Тръмп, говорейки пред симпатизанти в Лас Вегас в събота (27 януари), даде обещание, че ще поддържа Тексас в борбата му за защита на границата, а няма да оказва напън върху щата, както прави администрацията на Байдън, предадоха News Max и " Фокус ".

" Когато съм президент, вместо да се пробвам да изпратя на Тексас ограничаваща заповед, ще им изпратя подкрепления ", съобщи Тръмп пред огромната навалица.

" Вместо да се боря с граничните щати, аз ще употребявам всички ресурсни принадлежности и пълномощия на президента на Съединени американски щати, с цел да защитя Съединените американски щати от това извънредно настъпление, което се случва сега ", съобщи Тръмп.

Освен това той се зарече, че ще " разгърне всички нужни военни и правоохранителни запаси, с цел да " запечата " последния сектор от границата ".

" Построихме над 200 км стена ", напомни той. " Обикновено желаете да познавате другата страна и желаете да знаете от кое място идва другата страна. И до ден сегашен никой не може да изясни за какво тази отворена рана е добра за страната ни ".

Тръмп добави, че притокът на евентуални гласове от латиноамерикански генезис също не е добър за президента Джо Байдън и демократите.

" С латиноамериканския избор в този момент се оправяме по-добре от Демократическата партия ", съобщи той. " Ще отменим нашествието. "

Той посочи, че когато е водил акцията си през 2016 година, " сме имали доста неприятна граница ", само че когато е бил определен, е решил проблемите.

Но когато настъпи 2020 година, " нямаше граница, за която да се кандидатирам, тъй като свърших толкоз добра работа с границата, че границата не беше проблем ", съобщи Тръмп. " Свърших толкоз добра работа, че я извадих от играта. И в този момент споделям, че границата е в играта, както в никакъв случай до момента не е била в играта, тъй като това, което направиха, е, че взеха всички ограничения, които направих, с цел да я създадат толкоз добра. Никой не искаше да чуе за границата. Ние нямахме проблем с границата. "

Но, съобщи Тръмп, " Джо Байдън се бори с Тексас, с цел да раздра нашата прелестна гранична сигурност там ", като подреди да се отреже бодливата тел, която губернаторът на Тексас Грег Абът подреди да бъде сложена.

В резултат на политиката на Байдън Тръмп съобщи, че обстановката по границата е " злополука, която чака да ескалира ".

" Никога не е имало страна, в която милиони и милиони хора да могат да влизат без инспекция, без инспекция, без нищо ", декларира той. " Ние не знаем кои са те. Не знаем от кое място идват... и нямаме визия какво вършим със страната си. Страната ни отива по дяволите поради некомпетентни или неприятни хора ".

По-нататък Тръмп благодари на Абът и на вицегубернатора на Тексас Дан Патрик, както и на щата Тексас, " за това, че вярно се базират на клаузата за навлизане в Конституцията на Съединени американски щати. "

" Това е инвазия, " безапелационен е той.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР