Доналд Тръмп е събрал около 7,1 милиона долара дарения за

...
Доналд Тръмп е събрал около 7,1 милиона долара дарения за
Коментари Харесай

След снимката от затвора: Тръмп събра рекордна сума пари за предизборната си кампания

Доналд Тръмп е събрал към 7,1 милиона $ дарения за предизборната акция, след като мина през публична процедура по арест в щата Джорджия. Само на 25 август той е съумял да събере 4,18 милиона $ , заяви в. " Политико ".

Според вестника акцията на предходния държавен глава, който още веднъж се кандидатира за президентския пост, в никакъв случай до момента не е успявала да събере толкоз огромна сума за 24 часа. Събирането на сумата е било улеснено по-специално от разпространяването на артикули, в това число тениски и плакати със фотографията, направена в републиканския затвор на окръг Фултън, където той бе подложен на публична процедура за арест на 24 август поради интервенция в изборите през 2020 година
 доналд тръмп
Частни, неполитически организации също се пробват да монетизират фотографията. Barstool Sports, изтъкнат уеб страница за спорт и поп просвета, да вземем за пример, продава свои лични тениски с изображения на Тръмп за 32 $.

От предизборния щаб на Тръмп оповестиха, че през последните три седмици той е съумял да притегли съвсем 20 милиона $ дарения за акцията .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР