Доналд Тръмп е отправил предупреждение към специалния прокурор Джак Смит,

...
Доналд Тръмп е отправил предупреждение към специалния прокурор Джак Смит,
Коментари Харесай

Доналд Тръмп с остро предупреждение

Доналд Тръмп е отправил предизвестие към специфичния прокурор Джак Смит, че ново обвиняване към него ще " унищожи “ Съединените щати, заяви америкнското списание The New Republic.

Смит към този момент е повдигнал обвиняване против Доналд Тръмп за погрешно боравене с секретни документи. Адвокатите на Тръмп са се срещнали с екипа на Смит по-рано и им е било обявено, че би трябвало да очакват нов обвинителен акт за интервенция в изборите през 2020 година

" Тръмп не се оправя добре с всички коментари към обвинителния акт и обявата му в Truth Social не е по-различна ", написа американското издание.

" Адвокатите ми организираха продуктивна среща с Министерството на правораздаването тази заран, като обясниха в детайли, че не съм направил нищо неприятно, че съм бил посъветван от доста юристи и че едно обвиняване против мен единствено ще унищожи още повече страната ни “, написа той.

" По време на срещата не е обещано уведомление, не се доверявайте на подправените вести за нищо ", е добавил той, оспорвайки известията, че юридическият му екип е бил предизвестен за идно обвиняване.

В допълнение към обвиняванията на Смит против него, Тръмп е упрекнат по 34 точки за бизнес измами в Ню Йорк, свързани с секрети заплащания, направени по време на изборите през 2016 година, приет е за отговорен за полово принуждение и клюка и отново съден за клюка. Той също може да бъде упрекнат в Джорджия за ролята си в опита да анулира изборите през 2020 година през идващите няколко седмици.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР