Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд

...
Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд
Коментари Харесай

Орбан: Тръмп няма да даде и цент на Украйна, ако бъде избран

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския няма да даде никакви пари за подкрепяне на Украйна в битката с Русия, в случай че още веднъж завоюва президентския пост и това ще форсира края на войната, съобщи след среща с някогашния президент на Съединени американски щати унгарският министър председател, представен от Ройтерс.

Орбан, който поддържа връщането на дългогодишния си съдружник за втори мандат в Белия дом, се срещна с Тръмп във Флорида в петък.

" Той няма да даде нито цент за войната сред Украйна и Русия и по тази причина войната ще завърши ", сподели Орбан по държавната телевизия късно нощес. " Защото е явно, че Украйна не може да се оправи сама ", добави той.

" Ако американците не дадат пари и оръжия, а също и европейците, тогава тази война ще завърши. А в случай че американците не дадат пари, европейците няма да могат да финансират тази война сами, и тогава войната ще завърши. "

Унгарският министър председател добави, че Тръмп има " много детайлни проекти “ по какъв начин да постави завършек на руско-украинската война, само че не заяви детайлности, осведоми Би Би Си, представено от Българска телеграфна агенция. Тръмп не е коментирал обществено телевизионното изявление на Орбан.

Би Би Си обръща особено внимание на обстоятелството, че по време на визитата си в Съединени американски щати Орбан не се срещна със настоящия президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в.

Орбан отхвърля да изпрати оръжия на Киев и поддържа близки стопански връзки с Москва, откогато съветските сили нахлуха в Украйна през 2022 година, напомня Ройтерс. За финален път той се срещна с съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През през октомври в Китай макар напъните на Европейския съюз да изолира Москва.

Орбан съобщи, че е " различен въпрос " по какъв начин ще завърши войната с мирни договаряния след примирието, и по какъв начин ще се сътвори постоянна и безвредна Европа. Първо обаче би трябвало да се реализира мир и " той (Тръмп) разполага със средствата за това. "

Европейските водачи от дълго време са обезпокоени, че връщане на Тръмп в Белия дом ще значи намаляване на поддръжката на Съединени американски щати както за Украйна, по този начин и за трансатлантическия боен алианс НАТО, показва Ройтерс.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР