Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд

...
Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд
Коментари Харесай

Тръмп нарече нелегалните мигранти в САЩ животни

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския назова " животни " имигрантите, които обитават в Съединените щати нелегално. В тирада в Мичиган той прибягна до унизителната изразителност, която употребява нееднократно по време на предизборната си акция, съобщи Ройтерс, представени от Българска телеграфна агенция. 

Кандидатът за президент републиканец, заобиколен от няколко чиновници на правоохранителните органи, изброи няколко престъпни случая, свързани със обвинени лица, които са в страната незаконно, и предизвести, че насилието и хаосът ще обзет Америка, в случай че не завоюва изборите на 5 ноември.

Докато говореше за Лейкън Райли - 22-годишна жена от Джорджия, за която се твърди, че е убита от венецуелски преселник, намиращ се в страната незаконно - Тръмп съобщи, че някои имигранти са подчовеци.

" Демократите споделят: " Моля ви, не ги наричайте животни, те са хора ". Аз споделих: " Не, те не са хора, те не са хора, те са животни ", сподели Тръмп, който беше президент в интервала 2017-2021 година

По време на предизборните си речи Тръмп постоянно твърди, че имигрантите, пресичащи нелегално границата с Мексико, са избягали от затвори в родните си страни и подхранват свързаната с принуждение престъпност в Съединените щати.

Въпреки че наличните данни за имиграционния статут на нарушителите са нищожни, откриватели настояват, че хората, живеещи нелегално в Съединени американски щати, не правят подтиснически закононарушения в по-висока степен от родените в страната жители, означи Ройтерс.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР