Домовете на богатите и известните винаги са провокирали внимание и

...
Домовете на богатите и известните винаги са провокирали внимание и
Коментари Харесай

Луксът, в който живеят родните звезди: Вижте домовете на някои от най-известните нашенки

Домовете на богатите и известните постоянно са предизвикали внимание и любознание, а това е изцяло обикновено. Всеки желае да надникне зад затворените порти на по-заможните хора, само че не всички разрешават камерите да надникнат зад стените. Е, някои въпреки всичко го вършат и през днешния ден ви представяме част от родните звезди, които са показвали напълно или отчасти къщите си.

Анелия напълно скоро чества рожден ден, а камера на NOVA улови моменти от обилното градинско празненство. Звездата разведе Краси Боев из стаите на огромната ѝ къща, която тя разказва като своя дребна цитадела. Къщата на Анелия наподобява повече от необикновено – стилно, красиво, ярко и много уютно. Певицата обича да прекарва свободното си време у дома, където избра да отпразнува преди дни и своя рожден ден с най-близките си хора. Повече от вкъщи на звездата вижте във видеото горе.

Виж още: Изповед или подигравка: Сузанита със скандални думи за бащата, Орхан Мурад разяснява

 

Емилия също живее в необикновен дворец, който е решен в много типичен жанр. Певицата много пъти е качвала фрагменти от красивата си къща, само че неотдавна фотосите ни впечатлиха още повече. На един от фотосите видяхме прелестната ретро кухня, в която Емилия приготвяше здравословна закуска. Авокадо, портокал, ягоди, разнообразни ядки и някои други храни, които са част от нещата, ситуирани по кухненския плот, който в действителност наподобява на хубав и доста удобен остров. Емилия наподобява отлично и се любува на всеки момент, прекаран в компанията на най-близките си.

Виж още: Романтиката след децата: хрумвания от родните звездни двойки за поддържане на огъня

 

Фолк дивата Мария също се радва на хубав дом в столичния квартал " Лозенец ", където живее с щерка си Марая. В момента не е ясно дали певицата населява още жилището или се е преместила в дома на Мирослав (или пък той живее при нея), само че звездата е пускала фрагменти от вкъщи си в Инстаграм. Апартаментът на миньнончето наподобява много необятен, лишен от непотребни мебели и украшения. Изглежда много спретнат и елементарен за поддържане. Интересното е, че е решен в два съществени цвята - бяло и черно. Нищо повече. Мебелите са изчистени, не са претрупани или в ретро жанр. Всъщност са с много изчистени и съвременни линии. Прави усещане, че няма килими или черги, които по този начин или другояче натрупат доста прахуляк, а и не биха отивали в този дом. 

Виж още: Само тя може това! Николета Лозанова обра овациите в Истанбул с един фотос в скъпарски хотел

Апартаментът на Наталия Гуркова е също решен в бяло. Преди време красивата Гуркова сподели на почитателите си в Instagram фотография, направена най-вероятно в дома ѝ. Не излиза наяве дали е този в България, само че хубавицата е отбелязала в хаштаговете, че става дума за нейния дом. На снимаката не се вижда доста от вкъщи, само че изцяло задоволително, тъй като се разкрива част от дневната в жилището на брюнетката. Цветовете в стаята бели и сребристи нюанси, а акцентът е кристалният полилей, който основава едно по-пищно лъчение на помещението, което идеално пасва на Наталия.

Глория от години живее в красива къща в полите на Витоша, а точно там отгледа и своята щерка Симона Загорова. Къщата на Глория има прелестен двор, а декорацията в дома е лишена от непотребна пищност и показност. Къщата наподобява по-скоро уютна, комфортна и практична.

Изображение: https://www.instagram.com/gloria_bulgaria/, https://www.instagram.com/anelia_official/, https://www.instagram.com/emilia.online/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР