Доминация, победна серия и желанието да бъде най-великия. Това характеризира

...
Доминация, победна серия и желанието да бъде най-великия. Това характеризира
Коментари Харесай

Джон Джоунс иска да задмине Мохамед Али

Доминация, победна серия и желанието да бъде най-великия. Това характеризира звездната ММА кариера на Джон Джоунс.
Chasing greatness!@JonnyBones vs. the undefeated @DomReyes goes down TOMORROW NIGHT! #UFC247 pic.twitter.com/GRpk3dUuUF
— UFC Europe (@UFCEurope) February 7, 2020
Шампионът на UFC от дълго време е извоювал статута на феномен в бруталния осмоъгълник. Той продължава да взема скалповете на най-коравите бойци на планетата.

Специалисти и почитатели не стопират да се чудят от кое място черпи мотивация 32-годишният американец. Най-младият първенец в историята на UFC ясно разгласи за какво продължава да пази освен своята купа, само че и виртуалното самопризнание за най-хубав ММА войник на планетата.

Джоунс желае да бъде по-велик от Мохамед Али. В предаването „ Обратно отброяване “ първенецът разкри по какъв начин не се интересува толкоз доста от върховете. Неговата цел е хората да не приказват толкоз доста за именития боксьор, а вместо това да разискват неговата кариера.

Тази вечер Джон Джоунс още веднъж ще бъде любимец при 15-ия си следващ мач, в който е заложен шампионския пояс. Срещу него се изправя непобедения Доминик Рейес (САЩ).

Бившият играч по американски футбол има задоволително самочувствие и е уверен, че ще завърши серията на Джон Джоунс. 30-годишният гений има 12 победи (7 с нокаут, 2 със събмишън) от 12 мача. Той заслужи правото да провокира първенеца след седем победи в осмоъгълника. Сред неговите жертви са опитните Крис Уайдман, Волкан Йоздемир, Овинс Сейнт Прю и Джарен Кенъниър. Страйкърът избира да се бие в стойка, само че е подготвен да придвижи и багра на земя, където да показва своите умения в битката.

Джон Джоунс в никакъв случай не подценява съперниците, само че в този момент направи нещо, което рядко си разрешава. Той разкри своите бъдещи проекти за 2020 година като че ли към този момент е минал през Доминик Рейес. Шампионът счита да се качи в тежка категория и да провокира първенеца Стипе Миочич, който продължава да лекува травма в окото.

Джоунс (25 победи, 10 с нокаут 6 със събмишън и 1 загуба) е тоталният любимец на букмейкъри и експерти. Неговият неповторим многолик жанр продължава да основава проблеми на всички, само че против Рейес той се изправя против по-новата генерация ММА машини.

Who walks away with the flyweight? @BulletValentina defends against @BlondeFighter TOMORROW #UFC247 pic.twitter.com/qradkMgDzi
— UFC_Asia (@UFC_Asia) February 7, 2020

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР