Домашното порно на Ким Кардашиян отдавна е стара тема, но

...
Домашното порно на Ким Кардашиян отдавна е стара тема, но
Коментари Харесай

Когато порното се превърне в проблем

Домашното порно на Ким Кардашиян от дълго време е остаряла тематика , само че филмите за възрастни постоянно са на дневен ред в фамилията й. Преди дни нейният брачен партньор Кание Уест за първи път проговори намерено за зависимостта си към тях.

Паралелно с промотирането на новия си албум Jesus Is King, рапърът даде няколко изявленията, в които самичък засегна тематиката за пристрастеността към секса и порното и метода, по който тя е повлияла на креативния развой .

Всичко стартира к огато Кание е единствено на пет и намира един брой на Playboy , закупен от татко му. Той се трансформира в портата към зависимостта към порнографията. От тогава до ден-днешен той се бори с този собствен табиет, който оказва въздействие върху всеки негов избор.
 Снимка 450042

И до момента в който някой хора попадат в омагьосания кръг на зависимостта от опиати, при Уест опиатът се оказва сексът . Както неговото правене, по този начин и гледането. Той стига и до някои крайности, като да моли хората от екипа си да се въздържат от интимни контакти по време на процеса на подготовка на албума, с цел да не отклоняват вниманието си, пипе Paper.
 Ким Кардашиян, Кание Уест и взор от вътрешната страна в дома им
В дома на Ким Кардашиян и Кание Уест

Когато дребното е доста

Самият Кание намира излаз в молитвите , а на вярата в Бог посещава целия си нов госпъл албум. Днес той може самоуверено да съобщи, че е преодолял зависимостта си към порното и секса, за която признава, че по никакъв начин е била по никакъв начин в реда на нещата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР