Домашната вода за уста от мента ще направи дъха ви

...
Домашната вода за уста от мента ще направи дъха ви
Коментари Харесай

Направете си домашна вода за уста от мента и канела! 10 пъти по-добра от тази в аптеката

Домашната вода за уста от мента ще направи дъха ви пресен и ще ви помогне да почистите устата си. Домашната вода за уста е лесна за подготвяне и откакто започнете да я употребявате, в никакъв случай няма да желаете да се върнете към стандартната.

Как да си създадем вода за уста

За благополучие, приготвянето на вода за уста е много елементарно. Трите нужни съставки са сода за самун, етерични масла и дестилирана вода.
Накиснете краката си във вода за уста и вижте какво ще се случи
Ваните за крайници с добавка на вода за уста получават все по-голяма известност, най-много в обществените мрежи. Въпреки че няма научн...

Имате опция да добавите чисти микроелементи, с цел да отбраните още повече зъбите и устата си.

Защо да си вършим домашна вода за уста?

Голяма част от предлаганата в магазина вода за уста е с високо наличие на натрий и може да аргументи повече щета, в сравнение с изгода за цялостното ви здраве.

Устата ви е цялостна с потребни бактерии, от които тялото ни се нуждае. Всъщност това е първата отбрана на тялото против заболявания. Чрез несъразмерна приложимост на стандартна вода за уста, можете да убиете положителните бактерии в устата си, които са ви нужни за цялостното здраве.

Етерични масла във водата за уста
Как сами да си създадем вода за уста и то по-ефективна от купешката
Чудите ли се кое в действителност предизвиква неприятния мирис? Той е вследствие на натрупалия се зъбен камък и всички тези бактерии, които подценява...

Разбира се, ментовите масла са първото, за което се сещаме, когато става дума за вода за уста. Този мощен ментов мирис е средство за ободряване на дъха. Но доста други етерични масла могат да се употребяват в нея.

Постарайте се да  не поглъщате водата за уста, просто я жабурете в устата и я изплюйте. Някои етерични масла са безвредни за вътрешна приложимост, само че не всички.

Етерични масла от мента за измиване на уста

Канела и карамфил за измиване на уста

Етеричното масло от канела и карамфил имат големи изгоди за устата и зъбите. Те могат да оказват помощ за поддържане на чистотата в устата и предварителна защита от кариес.
Ето за какво е значимо да употребявате вода за уста
Водата за уста, дружно с четката за зъби, пастата за зъби и конец, е основна мярка за поддържане на зъбите ви здрави. Защо употребява...

И двете етерични масла са мощни и би трябвало да бъдат вярно разредени преди приложимост. Ако желаете да се възползвате от изгодите от тези две етерични масла, можете да ги смесите с малко кокосово масло и да се жабурите умерено. Това несъмнено ще е задоволително потребно за устната ви хигиена.

Вода за уста с цитрусови масла

Цитрусовите плодове и соковете могат да имат негативен резултат върху зъбите заради високото си равнище на киселинност. Етеричните масла от цитрусови плодове обаче нямат същия резултат. Те могат да бъдат потребни за зъбите и устата.

Етеричното масло от лимон, див портокал и лайм имат мощни почистващи свойства. Те могат да се употребяват във вашата домашна вода за уста или спрей за мирис и могат да бъдат добър вид за деца над 12-годишна възраст.

Етеричното масло от лимон може даже да помогне за избелване на оцветени зъби.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР