Домашната котка е любимец, който може да бъде както изключително

...
Домашната котка е любимец, който може да бъде както изключително
Коментари Харесай

Може ли да ни навреди домашната котка?

Домашната котка е любим, който може да бъде както извънредно независим, по този начин и доста влюбчив. Всеки човек, който има домакински любим, има избран метод към него. Някои хора държат на разпоредбите и образоват любимците си, само че други с удоволствие им разрешават да вършат каквото си изискат. Това е въпрос на персонален избор, само че се оказва, че в случай че няма граници, може да зародят някои проблеми. Всяка котка по принцип усеща, когато човек не е добре и се пробва да му помогне, като легне на мястото, на което човек изпитва дискомфорт.

Същото по този начин домашната котка от време на време показва привързаността си и като ни ближе по лицето. Точно това се е случило на Джанис Толедо. Една вечер тя се разсънва, а котката й я е облизала по очите. Слюнката на животното попада в лявото й око и тя внезапно стопира да вижда с него.

В продължение на един месец лекарите вършат проучвания, само че те не дават никакъв резултат. Те са извънредно озадачени от положението на Джанис, до момента в който тя не споделя, че домашната й котка я е облизала по лицето. След това, лекарите откриват, че проблемите в зрението на Джанис се дължат на зараза, която е провокирана от котешката слюнка.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР