Домашен лек със сода за хляб и мед има добър

...
Домашен лек със сода за хляб и мед има добър
Коментари Харесай

Ползи от содата и меда

Домашен лек със сода за самун и мед има добър резултат при доста здравословни положения и заболявания. Твърди се, че оказва помощ и при рак.

Содата за самун и медът почистват организма. Тези храни имат алкални свойства, които влияят върху нездравословните съставки, които поемаме посредством въздуха и храната, предотвратявайки по-нататъшно развиване на заболявания.

Идеята за разбъркване на сода за самун с кленов сироп или мед наподобява странна, тъй като рисковите кафези се хранят със захар. Но тук захарта работи по друг метод.

Достатъчно е да се употребяват по три чаени лъжички дневно в продължение на месец и ще бъде доста по-добре.

Раковите кафези не съумяват да употребяват захарта, тъй като содата ги обезврежда. Кленовият сироп или медът отива в раковите кафези (които употребяват 15 пъти повече глюкоза от здравите клетки), а благодарение на сиропа содата навлиза в раковите кафези.

Смесете една част сода с три елементи кленов сироп или мед. Загрейте и разбъркайте на доста слаб огън за 10 минути. Приемайте по три супени лъжици дневно в продължение на един месец. По време на тази терапия би трябвало да се заобикалят месото, захарта и бялото брашно.

Ако желаете содата и медът да пречистят тялото ви, смесете една супена лъжица сода бикарбонат и три супени лъжици мед и разтваряйте получената примес в устата си на всеки няколко часа през целия ден. Повтаряйте процедурата един път седмично за най-много два месеца и по-късно направете отмора за същия интервал от време. Причината за това е, че содата има извънредно висока стойност на pH, тъй че не би трябвало да се употребява в несъразмерни количества.

Комбинацията от сода бикарбонат и мед е чудесна като скраб за кожа. Така приготвената сода може да се ползва върху кожата при изгаряния и като лекуване на остарели белези.

Нанасянето й върху лицето ще понижи секрецията на себум, като оказва помощ при мазна кожа. Може да се ползва и върху косата при пърхот и прекалено омазняване на скалпа и косата.

Сода за самун и мед за намаляване

Необходими съставки:

3 лимона2 връзки магданоз2 литра водасодамед (една супена лъжица)

Приготвяне:

Измийте добре лимона.

Кипнете 750 мл вода и оставете да изстине. Добавете лъжица мед и разбъркайте добре.

Нарежете лимона с кората, магданозът нарежете на ситно и го прибавете към водата. Сместа би трябвало да се съхранява в ледник.

На идващия ден я пресипете в стъклена бутилка. Пийте по 100 мл, като добавите половин чаена лъжичка сода бикарбонат.

Прочистване на червата със сода за самун

Пиенето на сода за самун се прави рано заран незабавно щом станете. Първо би трябвало да изпиете една чаша вода със стайна температура. След това, би трябвало да изпиете чаша вода, в която е разтворена една дребна чаена лъжичка сода за самун. Водата би трябвало да е хладка. След 15 минути изпийте още една чаша вода, в която е разтворена още една дребна чаена лъжичка сода за самун.

Вижте още: Ползи от тахана

Лимон и сода за самун заран

Най-важното за положителното здраве е поддържането на pH салдото в тялото. Идеалната стойност на pH на кръвта би трябвало да бъде леко алкална, към 7,4 pH, само че поддържането на идеално на ден равнище на pH в тялото може да бъде мъчно.

Използването на сода за самун може да помогне за закъснение на растежа на раковите кафези.

За подготвяне на домакински лек за рак със сода смесете сока от половин лимон и 1 чаена лъжичка сода бикарбонат в чаша вода и изпийте. Просто не забравяйте да пиете напитката 30 минути преди и най-малко 2 часа след хранене, защото тя ще обезврежда стомашната киселина, която е добра за храносмилането.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР