Домакините от River Park и Nasimo канят малки и големи

...
Домакините от River Park и Nasimo канят малки и големи
Коментари Харесай

Nasimo рисува на живо детството си в картини

Домакините от River Park и Nasimo канят дребни и огромни на 28 и 29 септември в амфитеатъра на Sofia Ring Mall за първия арт графити брънч

На 28 и 29 септември Nasimo и едни от най-хубавите актьори от българската графити сцена ще се съберат дружно на терена на амфитеатъра на Sofia Ring Mall, с цел да пресъздадат онлайн своите обичани детски мемоари в картини в първия по рода си арт графити брънч.

В рамките на двудневното събитие с начален час 12:00 уредниците от новостроящия се жилищен комплекс River Park канят всички, които желаят да станат очевидци на основаването на произведения - част от актуалното изкуство. Nasimo за първи път ще трансформира в картини мемоари от своето детство.

„ Един от най-определящите интервали в живота на човек е неговото детство. Нашето беше изпълнено с другари, игри на открито и пълноценно другарство. Сега децата също са обградени от другари и игри, само че те са по-скоро в цифровия паралел, който е единствено една успоредна действителност. Това ги отдалечава от същинското другарство и построяването на умения за връзка, а също по този начин и от възприятието за единност с природата. “, показа Станислав Трифонов – Nasimo. Именно това въодушевява актьора да построи плана на картините, които ще пресъздават обичан негов спомен, обвързван с неговия брат и обичаната му котка Белчо.

Арт събитието е въодушевено от безгрижното детство, изпълнено с игри и занимания на открито, точно това е определящо и за плана на затворения комплекс River Park. Инфраструктурата на плана се отличава с „ мъдро обмисляне “ на вътрешното систематизиране на комплекса и панорамни гледки към Витоша и града. Над 80% от площта е планувана за паркова зона с градини, места за отдих, детски площадки, джогинг алеи и парк за кучета. Екипът зад плана цели да сътвори пространство, което да подготвя към основаването на мемоари, прекарани надалеч от виртуалното пространство и да ги придвижи назад в действителния свят измежду природата.

Компанията зад плана River Park има повече от 40 години опит в региона на недвижимите парцели. Бъдещият комплекс се финансира от Real Estate Developments (RED), което е 100% дъщерно сдружение на Dynamic Group - интернационална капиталова група със седалище в Холандия, учредена през 1973 година, като по-голямата част от дейностите й са свързани с развиване на недвижими парцели в световен мащаб.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР