Домакинът на европейското първенство по футбол Германия ще спечели минимална

...
Домакинът на европейското първенство по футбол Германия ще спечели минимална
Коментари Харесай

Орангутанът Валтер предрече успех на Германия на старта на Евро 2024

Домакинът на европейското състезание по футбол Германия ще завоюва минимална победа против Шотландия в мача на откриването в петък вечер, предвижда оракулът на тазгодишния шампионат - орангутан от зоологическата градина в Дортмунд.

Валтер, на 35 години, не е новобранец в прогнозирането на изхода на футболни мачове. Той изпълняваше същата роля на последните европейско и международно състезание, както и по време на немските и континентални шампионати. Днес пред Валтер бяха сложени две кофи, увити с шал на Германия и шал на Шотландия.

" Валтер спря пред кофите и се вгледа деликатно. Първоначално той потегли уверено към немската и я взе, тъй че считам, че Германия ще завоюва. След това обаче той отиде и при шотландската. Най-вероятно шотландците ще имат късмет до края ", съобщи представителят на зоологическата градина Марсел Щавинога, представен от организация Ройтерс.

Евро 2024 стартира в петък в Мюнхен и Германия е безапелационен любимец в мача против Шотландия.

Валтер е измежду редица известни създания, които са правили прогнози по време на огромни футболни шампионати. Обикновено пред тях се поставят две кофички с храна, обозначени по някакъв метод с цветовете на двата тима.

Най-популярният пророк бе октоподът Паул, който живееше в аквариум край немския град Оберхаузен. Неговата популярност набъбна доста по време на международното състезание през 2010 година, където той позна крайния излаз на седемте мача на Германия.

 

Инфо: БНР

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР