Домакин на националното състезание Най-добър млад автомонтьор и водач на

...
Домакин на националното състезание Най-добър млад автомонтьор и водач на
Коментари Харесай

Транспортната гимназия в Хасково е домакин на национално със...

Домакин на националното съревнование " Най-добър млад автомонтьор и лидер на МПС " е Професионалната гимназия по превоз и земеделски технологии (ПГТАТ) " Н. Й. Вапцаров ". Надпреварата ще се организира в Хасково на 19 и 20 т.м.

Ще вземат участие 9 тима от професионални гимназии в направление превоз от Южна България. Учениците ще се състезават в шест на практика задачи.

През първия ден на учебния полигон умения ще показват водачите на коли. Петчленна комисия ще дефинира най-хубавия. Младите механици ще се състезават за най-бърз и първокласен ремонт и монтаж на гуми, баланс на автомобилно колело.

В конкуренцията за контролиране на авто фар, промяна на четки на пусков запалител, монтаж и ремонт на съединител, учениците ще показват своите на практика умения, експедитивност и предвидливост.

Едно от атрактивните надпревари в ще е региона на компютърната диагностика. За тази цел ще се употребява профилиран програмен продукт и инсталация AUTEL MAXICOM за диагностика на коли.

Практическите надпревари ще се организира в автосервиза на гимназията на ​20 април от 9.00 до 14.00.часа.

Любителите на майсторско ръководство на коли могат да следят конкуренцията в понеделник - 19 април, от 15 часа, а на идващия ден от 9 до 13.30 ч. е проява на умения от младите автомонтьори.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР