Домакин на горещото латино събитие ще бъде Гранд хотел и

...
Домакин на горещото латино събитие ще бъде Гранд хотел и
Коментари Харесай

Карнавалът от Рио идва в Бургас с Калин Вельов и Amazonia – елате и вие!

Домакин на горещото латино събитие ще бъде Гранд хотел и СПА Приморец

Хайде на карнавал, въодушевен от Латинска Америка! Екзотични дами и танци, ритми, които разгорещяват кръвта и канят да покорите дансинга, ще звучат на 24 август (четвъртък) в Бургас.  Морският град ще се потопи в ритъма на горещите латино танци и музика с помощта на музикантът Калин Вельов & Amazonia. Те ще показват модерната бразилска просвета със своя впечатляващ едноименен план, събиращ в едно електро-акустична клубна денс музика с екзотиката на бразилските танци. Сцената на лятното събитие ще бъде повече от подобаваща - градината на Гранд хотел и СПА Приморец.

Танцувалният Amazonia Dance Project е уникален в България и на Балканите. Обхваща актьори от Европа, Африка, Латинска Америка и Карибите, всеки представящ достоверни танци, въодушевени от своята просвета. Музикалните осъществявания са напълно онлайн в осъществяване на Калин Вельов (перкусии, вокали и DJ), гръцката певица Мария Дионисиу Аврамиди и бразилския капоейра перкусионист и танцьор Diego Da Franca. Ще звучат международни шлагери от DJ компилации, авторски песни и известни бразилски стандарти в истински ‘house & electro’ аранжименти.

Балетът на Amazonia е повече от впечатляващ. Екзотичните танцьори Candela Ivana (Аржентина), Ayo Joakim (Ангола), Layefa Okereke (Нигерия), Patricia Inomwan (Нигерия), Karen Inomwan (Нигерия), облечени във впечатляващи бразилски карнавални и афро костюми канят публиката в атмосферата на карнавално Рио. Енергията и положителното въодушевление дават обещание същинска гореща фиеста и канят всички да станат част от изпълнителите на специфичната вечер, като танцуват дружно с артистите на ламбада влакче и лимбо. 

Заповядайте да се потопите в атмосферата на карнавала в Рио! Студени напитки и горещи ритми, екзотични танцьори и страхотни музиканти, ще ви чакат в луксозната градина на „ Приморец “ на 24 август. За да имате сили за всички изненади на вечерта, домакинът на събитието ще приготви и уместно вкусно меню. Цената на куверта е 79 лв..

За повече информация и резервации 056 812345.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР