Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара

...
Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара
Коментари Харесай

Нашата голяма френска сватба с премиера в Бургас

Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. " Тройката " N1

0 коментара за Дом НХК - културен дом на Нефтохимика Тук има:Дори хората с най-богато и безотговорно въображение не могат да си показват невероятните сюжетни обрати, които чакат феновете в тази модерна, безпределно занимателна и очарователна френска комедия, в която нищо от личността на героите, не е такова, каквото наподобява и до последната изречена дума, не престава да изненадва.Депутат се пробва да вдигне рейтинга си с добре премислен, ненапълно неуместен ход, организирайки в един и същи ден сватбата на сина си и своята. Всичко щеше да е отлично, в случай че не беше непредвидената поява на мистериозен полковник от американската войска.

"Нашата огромна френска женитба " споделя една в началото изцяло елементарна модерна история, в която са забъркани баща-политик, сина му и два брака по сметка. Нещата обаче ще се объркат повече от колкото можете да си визиите. Пиесата осмива доста от настоящите световни въпроси в връзките сред хората, а актьорската игра прави от всеки жест и имитация смях до спукване.

"Нашата огромна френска женитба " е една от най-известните модерни френски драматургии с създатели Жан Жак Брикер и Морис Ласег, която трайно напуща рамките на Франция и се играе пред претъпкани зали по целия свят. Неочаквани обрати, многопластови персонажи, които несъмнено има какво да крият, изненади във всеки един миг и откровен смях съпътстват съвсем всяка минута от двучасовото зрелище. Пиесата няма да ви остави и за секунда с чувството, че всичко е изяснено, даже до последната имитация. Съвременни обществени и любовни проблеми и минало, което рано или късно става ясно, тъй като даже най-сложната обстановка може да бъде смешна.

Заслужава да се види, поради любовта, битката за обич и последствията от нея.

Режисьор: Асен Блатечки, художник: Антония Попова, превод: Добринка Стефанова.

Участват: Герасим Георгиев - Геро, Бойко Кръстанов/ Евгени Будинов, Светлана Бонин, Евелин Костова, Христо Бонин.

Премиерата на постановката ще бъде на 12 март от 19 часа в зала НХК. Билети се продават на касата на НХК. За повече информация тел. 0894/898-098-Маруся Русева-организатор.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР