Долорес Кенън (1931 – 2014) е регресивен хипнотерапевт и изследовател

...
Долорес Кенън (1931 – 2014) е регресивен хипнотерапевт и изследовател
Коментари Харесай

Днешните млади хора - те нищо не трябва да правят. Просто трябва да бъдат ♥ Долорес КЕНЪН

Долорес Кенън (1931 – 2014) е ретрограден хипнотерапевт и откривател на парапсихичното, документиращ „ изгубеното “ познание. Започва да се занимава с внушаемост през 1968 година, а с терапия на минали животи и регресии през 1979 година Изучава другите способи на внушаемост и създава своя неповторима техника, която след това преподава по целия свят. Американката е създател на голям брой книги, които ни оказват помощ да открием и осъзнаем за какво избрани събития се случват в живота ни. Според нея дълбочинната част на съзнанието ни е и най-великият източник на мощ, съществувал в миналото. В своята 40-годишна процедура Долорес Кенън открива повтарящи се характерности при избрани свои клиенти, които категоризира в три талази. „ Целта на трите талази е двойна. Първо, да трансформират силата на Земята, тъй че тя да избегне злополука. И второ, да оказват помощ за издигането на силата на хората, тъй че те да могат да се възнесат със Земята в идващото измерение “, споделя Кенън в книгата си „ Трите талази доброволци и Новата Земя “ (Изд. Възнесение)

(Children's Heads Pierre Auguste Renoir)

Трите талази (2011 г.)

Установяването на приблизителната възраст на всяка от трите талази стана, до момента в който организирах сеанси с доста стотици хора. Всички те разказваха едни и същи неща по отношение на сегашния си живот и всички те се връщаха до едни и същи обстановки по време на сеанса. Така че започнах да им върша приблизителна категоризация в сходство с актуалната им възраст.

На първата вълна от тези души, които сега са в късните си 40 до ранните си 60 години, им е било най-трудно да се приспособяват. Те не харесват насилието и грозотата, които откриват в този свят, и желаят да се завърнат „ вкъщи “, въпреки че нямат визия умишлено къде би могло да е това. Емоциите ги разстройват и даже сковават, изключително мощните страсти като гнева и омразата. Те не могат да търпят да бъдат край хора, които ги демонстрират. Подобни страсти оказват трагично влияние върху тях – като че ли страстите са им непознати. Свикнали са с мира и любовта, защото точно това са положенията, в които те са обитавали там, откъдето са пристигнали. Макар и да наподобява, че тези хора имат прекрасен живот, любящо семейство и добра работа, доста от тях се пробват да се самоубият. Изглежда, че няма логическа причина, само че те все пак се усещат извънредно нещастни и не желаят да са тук.

Втората вълна сега са в своите късни 20 и 30 години. Те вървят през живота с много по-голяма лекост. Като цяло са фокусирани върху това да оказват помощ на другите, да не основават карма и по опция да остават незабелязани. Те са описвани като антени, фарове, генератори, проводници на сила. Дошли са в нашия свят с неповторима сила, която оказва голямо влияние на близките. Те нищо не би трябвало да вършат. Просто би трябвало да бъдат. Казвали са ми, че даже единствено като вървят през препълнен Мол или магазин за хранителни артикули, силата им влияе на всеки, с който влязат в контакт. Толкова мощна е тя, само че, несъмнено, те не осъзнават това на умишлено равнище. Парадоксът е в това, че въпреки от тях да се чака да влияят на хората с силата си, те в действителност не се усещат добре измежду хора. Толкова доста от тях си стоят у дома уединени, с цел да избегнат да се смесват с другите; даже работят от домовете си. По този метод те осуетяват задачата си. Много от представителите на първата и втората вълна не желаят да имат деца. Подсъзнателно те осъзнават, че децата основават карма и не желаят да имат нищо, което да ги върже тук. Искат просто да си свършат работата и да се махнат отсам. Много от тях не се женят, в случай че нямат задоволително шанс да намерят някой различен от личния си тип.

Третата вълна са новите деца, доста от които сега са в пубертета. Те са пристигнали в нашия свят с цялото належащо познание на неумишлено равнище. В момента се променя ДНК на всички по Земята и се трансформира, с цел да може да се приспособява към новите трептения и честоти. Но ДНК на новите деца към този момент е променена и те са готови да продължат с малко или без никакви проблеми. Разбира се, доста от тези деца биват неразбрани от учебните заведения и за жалост биват третирани с медикаменти. Според един неотдавнашен медицински отчет на 100 милиона деца неправилно им е била сложена диагноза СДВХ (Синдром на недостиг на вниманието и хиперактивност) и са им били предписани „ Риталин “ и други медикаменти. На тези деца им няма нищо. Те просто са по-напреднали и работят на друга периодичност. Тъй като са толкоз интелигентни, те елементарно се отегчават в учебно заведение. Казвали са ми, че те се нуждаят от провокации, с цел да се поддържа ползата им. Тази група е била наречена „ вярата на света “. Някои от тези деца са единствено на девет или 10 години, а към този момент са приключили лицей. Те основават организации и, изумително, това са организации за подпомагането на децата на света!

Веднъж „ ги “ попитах за какво на първата вълна й е било най-трудно. Те споделиха, че някои е трябвало да бъдат пионерите, прокарващите пътеката, тези, които да покажат пътя. Те са прокарали пътя, който е щял да улесни останалите да ги последват.

Избрано от: „ Трите талази доброволци и Новата Земя “ (книга 1), Долорес Кенън, Изд. Възнесение, 2011
Изображение: Children's Heads Pierre Auguste Renoir; chinaoilpaintinggallery

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР