Долнопробни електронни медии от задкулисния кръг "Капитал" и техни присъдружни

...
Долнопробни електронни медии от задкулисния кръг "Капитал" и техни присъдружни
Коментари Харесай

Медиите на Прокопиев си измислиха цензура на "роби" със заплати 10 бона на месец

Долнопробни електронни медии от подмолния кръг "Капитал " и техни присъдружни братя и сестри пропищяха за измислена цензура в Нова телевизия.

Въпросните медийни клоаки започнаха да ронят крокодилски сълзи и за двамата напуснали продуценти, макар че Диана Димова е била освободена, а сътрудника и Цветомир Семов си тръгнал по лично предпочитание.

Манипулативните издания побързаха да изпищят, че редакторите са били принудени да изоставен. А тяхната присъдружна Асоциация на европейските публицисти ги разгласи за жертви и прикани в медиите да няма иго.

Жълтите издания и АЕЖ обаче пропуснаха да осведомят малобройната си публика, че двамата продуценти са се разписвали за галактически заплати, доближаващи 10 000 лв..

Интересно за какво капиталци се месят в политиката на частна медия или може би доста ги боли, че не можаха да се докопат до нея.

Нищо чудно операциите да са презрян опит за отклонение на публичното внимание от техния обвиняем издадел, на който страната запорира имущество за 220 милиона лв..Но неговите издания надали ще стартират да ровят за произхода на средствата на господаря си, който ги третира като плебеи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР