Долната и горната камара на руския парламент ще заседават извънредно

...
Долната и горната камара на руския парламент ще заседават извънредно
Коментари Харесай

Държавната дума ще приеме закони за интеграцията на четирите нови региона

Долната и горната камара на съветския парламент ще заседават изключително на 22 февруари, заяви съветската организация РИА Новости, като се базира на почитан народен представител, представена от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9342
Председателят на комисията за регламента и организацията на парламентарната активност в Съвета на федерацията (горната камара на съветския парламент) Вячеслав Тимченко сподели пред РИА, че във фокуса на съвещанията ще бъде приемането на закони за интеграцията на четирите нови района в състава на Русия.

Миналата година Москва предприе дейности за анексиране на украинските Донецка, Луганска, Запорожка и Херсонска област, ход, жигосан от множеството страни в Организация на обединените нации като противозаконен.

РИА цитира източник от Държавната дума, долната камара, по думите на който тя ще се събере на съвещание на 22 февруари сутринта, а Съветът на федерацията - следобяд същия ден.

На 21 февруари президентът Владимир Путин ще направи годишното си послание към федералното заседание - общо съвещание на двете камари на съветския парламент.

Русия назовава подхванатата си през февруари предходната година инвазия в Украйна " специфична военна интервенция " за унищожаване на закани за сигурността. Киев и съдружниците му дефинират съветските дейности като непредизвикано присвояване на земи, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР