Dolce & Gabbana и Mytheresa организираха приказно събитие, с което

...
Dolce & Gabbana и Mytheresa организираха приказно събитие, с което
Коментари Харесай

Лято в Портофино: Dolce & Gabbana и Mytheresa представиха нова капсулна колекция

Dolce & Gabbana и Mytheresa проведоха приказно събитие, с което показаха седмата си сбирка дружно, с морето от едната страна и известните цветни здания на Портофино от другата. Емблематичната локация в действителност е основният воин на сбирката. В многочислените визии и аксесоари пощенската картичка в рамка с цветя е главната насочна точка, редуваща се с обичаните ни претекстове в червено–бяло и синьо-бяло райе.
Портофино е дом (един от многото) за Доменико Долче и Стефано Габана. Тук, в тяхната ремонтирана от Дейвид Чипърфийлд вила, Кортни Кардашиян се омъжи преди година, носейки Dolce & Gabbana Alta Moda, естествено.

 
                             

                             

„ Портофино е място, което доста обичаме и с което се усещаме прочувствено свързани. Това е класическа лятна дестинация в нашия bel paese, включваща доста италиански облици, които постоянно сме изследвали и с които сме се разпознали “, споделиха дизайнерите. „ С нашата работа ние се опитваме да разкажем и предадем това завещание, изключително на новите генерации. “ Тифани Хсу от MyTheresa поддържа тези сантиментелни чувства: „ Италия е най-хубавото място за отмора, храна, цветове и топлота. Не мисля, че има нещо по-лятно от това място и тази просвета. И не бихме могли да изберем по-добра марка, с цел да работим по тази концепция, тъй като Dolce & Gabbana в действителност е същността на Italian-ness. ”
Вечерта бе специфична поради многото изненади, на които се радваха и първите за сезона туристи. Пианистът Давиде Локатъели аранжира инструментална версия на „ Love in Portofino “ за случая, на фона на която моделите се разхождаха към площад, ограден от посетители, седнали на маси в бели покривки, преди да се качат на дребни лодки. След това типични лигурийски ястия бяха сервирани навън в заведенията за хранене с аспект към пристана, а за край имаше фойерверки.
Инициативата удостоверява стратегическия триумф на партньорството с Mytheresa, мултибранд компания със седалище в Монако, измежду първите, които влагат в електронната търговия (от 2006 г.) с чисти продажби от 747,3 милиона евро през фискалната 2022 година
„ Важно е да предложим нещо друго, нещо, което не може да се откри другаде “, разяснява Хсу приказния празник в Портофино.
„ Всички наши капсулни сбирки имат история зад себе си и се стартират в съответен миг, който подхожда на съответен метод на живот, за който желаеме да разкажем история. “
                             

Колекцията Dolce & Gabbana x Mytheresa, която към този момент е налична за закупуване онлайн, включва класики на марката като рокля-бюстие и необятна пола, дружно с по-спокойни, летни празнични силуети, в това число макси рокли, саронг поли и бански костюми.

 
                             

                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР