Документалното риалити „Шеф под прикритие” се завръща с втори сезон

...
Документалното риалити „Шеф под прикритие” се завръща с втори сезон
Коментари Харесай

Мениджъри заменят костюмите с работно облекло във втория сезон на „Шеф под прикритие“

Документалното риалити „ Шеф под прикритие” се завръща с втори сезон в ефира на NOVA от 26 януари, петък в 21.00 ч. с нови огромни шефове на компании в България и още по-големи истории за бизнеса по метода, по който се случва отвън административните офиси.

През идващите седмици “Шеф под прикритие “ ще показа на феновете завладяващи действителни обстановки от едни от най-големите работодатели у нас. Сред тях са компания за професионално разчистване, компания за недвижими парцели и производител на PVC профили.

Шефове на разнообразни компании напущат своите комфортни офиси и стартират работа на допустимо най-ниско равнище в личните си компании, изцяло дегизирани, с цел да не бъдат инцидентно разпознати от чиновниците. Целта е да схванат какви са проблемите от вътрешната страна и какво да създадат, с цел да подобрят бизнеса си.

БГ шефове под прикритие - вижте фотоси ПРЕДИ и СЛЕД

Жена поставя маскировката за край на първи сезон на „ Шеф под прикритие “

Успешният британски формат се радва на необикновен зрителски интерес към този момент осма година допълнително от 30 страни по целия свят, измежду които Съединени американски щати, Аржентина, Канада, Австралия, Израел, Австрия, Германия, Франция, Норвегия, Испания, Бразилия, Япония и Полша. Форматът внедрява под прикритие притежатели или изпълнителни шефове в фирмите им за седмица, с цел да стартират от нулата като елементарни чиновници. Шефовете са изправени пред съществено предизвикателство – да излязат от зоната си на комфорт, да заменят бизнес костюмите с работно облекло и да влязат в ритъма на осъществяване на оперативни задания на най-ниско равнище.

Крайната цел на предизвикването е огромните шефове да схванат по какъв начин се случват и най-малките неща в техните компании, дали не са изгубили действителния взор върху същината на бизнеса си и имат ли топла връзка с проблемите, с които се сблъскват чиновниците им всекидневно.

В края на работната седмица шефовете разкриват своите самоличности в прочувствени срещи със чиновниците си. Каква ще е развръзката – дали чиновниците ще бъдат осъдени или даже уволнени, или в противен случай – нараснали и възнаградени, ще зависи напълно от тяхното отношение към работата, което са посочили пред шефа си, без да подозират, че са били под наблюдаване.

С кои техни чиновници ще се срещнат шефовете, ще се оправят ли с тяхната работа, ще им хареса ли това, което ще видят и ще има ли уволнени или поощрени чиновници - гледайте в новия сезон на документалното риалити „ Шеф под прикритие “ от 26 януари от 21.00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР