Документалните поредици UFO Revolution“ взривяват десетилетия на конспирации“ и представят

...
Документалните поредици UFO Revolution“ взривяват десетилетия на конспирации“ и представят
Коментари Харесай

Документални поредици „UFO Revolution“ показват UAP, прелитащи над военна база, „взривяват десетилетия на конспирации“: expert

Документалните поредици „ UFO Revolution “ „ взривяват десетилетия на конспирации “ и показват жизненоважни информатори, които доведоха до невиждани дейности от страна на Конгреса и Пентагона, с цел да открият дали има извънземни кораби, заплашващи националната сигурност.

Джеръми Корбел, проверяващ публицист и режисьор на документални филми, който е включен в поредицата от три елементи, сподели, че целият този план е „ огромен риск за моята сигурност “, само че това е персонално за него.

„ Наистина съм благополучен, че тази поредност съумя да отлепи пласт от тайнственост по отношение на тематиката за НЛО и какво е належащо да се бориш, с цел да получиш истината по тази тематика “, сподели Корбел пред Fox News Digital по време на телефонно изявление в петък.

„ Пуснах ги в персоналния си живот, с цел да могат да видят какво е и какво е належащо, с цел да вършиш този тип работа и какви са противниковите сили против теб … Хората одобряват предстоят огромни опасности. “

Американският ф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР