Документ, публикуван от “Шпигел доказва тезата на Путин, че НАТО

...
Документ, публикуван от “Шпигел доказва тезата на Путин, че НАТО
Коментари Харесай

ДОКУМЕНТ, ПУБЛИКУВАН ОТ „ШПИГЕЛ“ ДОКАЗА ТЕЗАТА НА ПУТИН, ЧЕ НАТО СЕ ОТМЯТА ОТ СПОРАЗУМЕНИЯТА СИ С РУСИЯ ДА НЕ СЕ РАЗШИРЯВА НА ИЗТОК. ПУТИН НЕ П РОСТО ГИ ПОБЕДИ. ТОЙ ГИ МАТИРА!

Документ, оповестен от “Шпигел ” потвърждава тезата на Путин, че НАТО се отмята от споразуменията си с Русия да не се уголемява на Изток отпреди 30 години.

“Шпигел ”: “В продължение на десетилетия Русия твърди, че разширението на НАТО на изток нарушава обещанията на Запада след рухването на Берлинската стена.  Сега се появи незабравим документ. ”

===

Документът, оповестен от Шпигел, дава сигурен знак, че Дълбоката Държава готви западното публично мнение за гибелта на НАТО и за изтеглянето му оттатък 1997-ма.

Путин не просто ги победи. Той ги матира!

Този документ има изключително значимо значение за България, тъй като значи, че България ще бъде извадена от НАТО може би от самото НАТО.

Това значи, че всичките ни политики сега ще се разпаднат като исполин на глинени крайници уцелен от снаряд.

Целият ни държавен ред е издигнат на това статукво, присъединяване ни в НАТО.

Обръщам внимание, че ДД Е РЕШИЛА ДА ИЗОСТАВИ НАТО И СТРАНИТЕ ЧЛЕНКИ ЩЕ ИЗПАДНАТ В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ.

Богатите ще се оправят елементарно.

Бедните, като нас, ще бъдат оставени на ориста си. В случая нашата орис е съветската орбита. Просто не мога сега да намеря задоволително думи, с цел да опиша какво значи това за България! Цялата ни структура отива на кино!

Още една крачка към световната смяна за България е направена!

Анастасия Гешева
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР