Доктор Огнянова от Откраднат живот изпитва ужас от брака не

...
Доктор Огнянова от Откраднат живот изпитва ужас от брака не
Коментари Харесай

Д-р Огнянова изпитва ужас от брака

Доктор Огнянова от Откраднат живот изпитва смут от брака освен в сериала, само че и в действителността, шушукат нейни сътрудници. Актрисата Диана Димитрова издала този собствен боязън по време на фотосите на един от последните епизоди в сезон 6.

По сюжет трябвало да мери булчински рокли. Докато ги сменяла, нервите ѝ се обтегнали до разкъсване и почнали да я обливат горещи талази.

Актрисата едвам устояла на желанието си да избяга от фотосите. Въпреки терзанието от роклите, тя въпреки всичко съумяла да се събере дотолкоз, че да снимат сцените. Признава обаче, че това са били едни от най-трудните фотоси в живота ѝ, изключително когато се наложило да върви, издокарана в неуместната рокля вид нимфа, която героинята ѝ купува.

За сметка на нейните страдания, колежката ѝ Ирина Митева (Ина Фотева в сериала), която също взе участие в сцената, щяла да почине от смях, като я гледала по какъв начин се гърчи в смут от белите одежди, написа Уикенд.

Не единствено това обаче е било мъчно за Диана в Откраднат живот. Истинско тестване се оказала работата по епизода, в който героинята ѝ е изнасилена. Докато се трудела по тежките подиуми, била на ръба на силите си, защото паралелно с това подготвяла и галерия.

„ За седмица смъкнах 3 килограма”, показа актрисата преди дни.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР